The Lord of Steelin julkaisu lykkääntyy lokakuulle

MANOWAR 2012

Manowar on ilmoittanut lykkäävänsä The Lord of Steelin lopullisen version julkaisua lokakuun 19. päivälle. Levy julkaistaan tuolloin sekä digitaalisesti Manowarin omassa nettikaupassa The Kingdom of Steelissä ja iTunesissa että CD- ja LP-levyinä perinteisissä kivijalkamyymälöissä ympäri maailman.

Levy julkaistaan uuden Ken Kellyn maestroiman kansikuvan ja 24-sivuisen kansivihkosen kanssa, ja kappalelistaa koristaa yksi uusi kappale, The Kingdom of Steel. Manowar haluaa myös korostaa, että kesäkuussa julkaistu Hammer Edition ja lokakuussa julkaistava lopullinen myyntiversio ovat täysin erilaisia keskenään, ei vain kansikuvan ja -vihkosen vuoksi, vaan myös uuden kappaleen ja miksausten ja erilaisten kappaleversioiden takia, minkä vuoksi itse terästohtori DeMaio kommentoikin uutta levyä seuraavasti: ”Uusi levy tuntuu siltä kuin kokisi The Lord of Steelin ensimmäistä kertaa!” Ericin säestäessä sanoin: ”Emme malta odottaa päästää The Lord of Steeliä valloilleen livenä, siitä tulee valtavaa murskaa!”

Manowarin 13 keikan mittainen ja seitsemässä maassa pauhaava The Lord of Steel -kiertueen ensimmäinen osuus alkaa 9. lokakuuta Espanjan Zaragozasta.

The Lord of Steel
The Lord of Steel -maailmankiertue 2012-2013
Joey DeMaio kertoo Hammer of the Godsin kuoppaamisesta
The Lord of Steelin toinen versio on brutaalimpi
Täysin uusi versio The Lord of Steelistä syyskuussa
Manowar Finland – Kiertue