THE LORD OF STEEL ON MIKSATTU! Julkaisu diginä 9. lokakuuta

Studiossa jyrisee!

MANOWAR
 ilmoitti todistettavasti torstaina 20. syyskuuta 2012 Anno Domini kello 17.36 (GMT+3), että THE LORD OF STEELin viimeinen miksaus on valmis ja masterointi on seuraavana vuorossa. Pian on siis aika kohdata teräksen loordi, joka julkaistaan digitaalisesti 9. lokakuuta ja fyysisesti CD- ja LP-formaateissa 19. lokakuuta 2012. Levyä myydään myös kaikilla Manowarin keikoilla loka- ja marraskuussa.

The Lord of Steelin voi ennakkotilata Manowarin nettikauppa The Kingdom of Steelistä CD:nä ja LP:nä sekä nimmareilla että ilman. Ensinmainittujen hinnat ovat 19,99 ja 39,99 dollaria, nimmarit taas mukaan 169,99 ja 189,99 dollarin hinnoilla. Ennakkotilaajat saavat LP:n mukana myös levyn CD-version. Levyn digitaalinen versio ei ole vielä ennakkotilattavissa, se julkaistaan 9. päivä sekä iTunesissa että Manowarin marraskuussa 2009 lanseeraamassa Metal On Demand -digiverkkokaupassa. Kesäkuussa julkaistua Hammer Editioniä voi ostaa digitaalisena latauksena edelleen 12,99 dollarin hinnalla. The Lord of Steelistä tulee saataville myös Giclee-taulutaideteos, millaisia Manowar on myynyt jo kahden vuoden ajan.

The Kingdom of Steel huomauttaa, että kaikki pelkän CD-levyn sisältävät tilaukset postitetaan 19. lokakuuta. Jos samassa tilauksessa on myös CD:n nimmariversio, kuvavinyyli tai kuvavinyylin nimmariversio, niin postitus tapahtuu 19. marraskuuta.

Levy julkaistaan uuden Ken Kellyn maestroiman kansikuvan ja 24-sivuisen kansivihkosen kanssa, ja kappalelistaa koristaa yksi uusi kappale, The Kingdom of Steel. Manowar haluaa myös korostaa, että kesäkuussa julkaistu Hammer Edition ja lokakuussa julkaistava lopullinen myyntiversio ovat täysin erilaisia keskenään, ei vain kansikuvan ja -vihkosen vuoksi, vaan myös uuden kappaleen ja miksausten ja erilaisten kappaleversioiden takia, minkä vuoksi itse terästohtori DeMaio kommentoikin uutta levyä seuraavasti: ”Uusi levy tuntuu siltä kuin kokisi The Lord of Steelin ensimmäistä kertaa!” Ericin säestäessä sanoin: ”Emme malta odottaa päästää The Lord of Steeliä valloilleen livenä, siitä tulee valtavaa murskaa!”

Alla THE LORD OF STEEL -kiertueen lavarakennelman ideointivaiheesta video, jonka taustalla soi levyn nimikkoraidan uusi versio.

The Lord of Steel
The Lord of Steel -maailmankiertue 2012-2013
The Lord of Steelin julkaisu lykkääntyy lokakuulle
The Lord of Steel: 28.09.2012, kansikuvanäyte ja video
Joey DeMaio kertoo Hammer of the Godsin kuoppaamisesta
The Lord of Steelin toinen versio on brutaalimpi
Täysin uusi versio The Lord of Steelistä syyskuussa
Manowar ylpeänä esittää: Metal On Demand
Manowar Finland – Kiertue

Ltd. Edition Picture Vinyl – Ltd Autograph Edition The Lord Of Steel
Ltd. Edition Picture Vinyl + Free CD The Lord Of Steel
CD – Ltd. Autograph Edition – The Lord Of Steel
CD The Lord Of Steel