The Lord of Steel: 28.09.2012, kansikuvanäyte ja video

MANOWARin The Lord of Steel -levyn virallinen, lopullinen versio julkaistaan perjantaina syyskuun 28. päivä 2012. Levy eroaa aikaisemmasta, kesäkuussa julkaistusta Hammer Edition -versiosta miksauksen, masteroinnin ja kappalelistan osalta. Levyllä on ainakin yksi uusi kappale ~ The Kingdom of Steel. Levyn kannessa komeilee myös legendaarisen taiteilijanero Ken Kellyn loihtima uusi MANOWAR-kansikuva, josta on pieni maistiainen yllä. The Lord of Steelin uusi versio julkaistaan digitaalisesti, CD-levynä ja vinyylinä.

Alla Joey DeMaion kommentit levyn kahdesta eri versiosta:

”Manowar on aina uskaltanut tehdä asiat eri tavalla kuin muut bändit. Näitä kahta The Lord of Steelin versiota pitää tarkastella kuin elokuvaa, josta julkaistaan muutama erilainen versio – oli sitten kysymyksessä ohjaajan versio, erilainen loppu tai vaikkapa tarina kerrottuna täysin toisesta näkökulmasta. Me olemme todella ylpeitä Hammer Editionistä, mutta se oli alkujaankin suunniteltu sotakutsuksi kuolemattomien armeijallemme. Syyskuussa julkaistava The Lord of Steel tulee olemaan vielä omalaatuisempi ja kyllä, brutaalimpi.”

Manowar on myös vahvistanut yhden uuden keikan The Lord of Steel -maailmankiertueelle, jonka ensimmäinen osuus on loka- ja marraskuussa 2012. Bändi esiintyy Moskovassa lauantaina 3. marraskuuta. Alla kiertuetta ja levyä mainostava video, jonka kuvamateriaali on koostettu Manowarin neljältä keikalta kesältä 2012.

The Lord of Steel
The Lord of Steel -maailmankiertue 2012-2013