Manowaria Van Dammen tähdittämään Soldiers-elokuvaan


Jean-Claude Van Damme, Joey DeMaio ja Moshe Diamant

Manowar teki toukokuussa julkaistun El Gringo -lännenelokuvan tunnusmusiikin ja jatkaa elokuvamusiikkilinjalla The Lord of Steel -levyn julkaisun jälkeen: Manowar tulee tekemään toimintasankari Jean Claude Van Dammen tähdittämän Soldiers-elokuvan alkuperäisen ääniraidan ja liittämään myös vanhoja Manowar-kappaleita siihen.

Van Damme, joka esiintyy myös mm. elokuussa ensi-iltansa näkevässä toimintaelokuva Expendables 2:ssa, kommentoi yhteistyötä sanoen: ”Tapasin Joey DeMaion ja kerroin koko ajatukseni elokuvan ääniraidalle; DeMaio tulee kirjoittamaan täysin uutta musiikkia vain elokuvaa varten ja liittämään Manowar-kappaleita siihen.”

Soldiers-elokuva julkaistaan keväällä 2013 ja sen ohjaa Van Dammenkin kanssa paljon työskennellyt Moshe Diamant (The Black Dahlia, Hard Target, Sudden Death), joka kommentoi Joey DeMaion taitoja muusikkona sanoen: ”Hänellä on kyky kirjoittaa taistelevia hymnejä, sielukkaita ballaadeja ja erittäin tunteellisia elokuvamusiikkeja.”

”Meillä on aina ollut intohimo elokuvia kohtaan, ja tietysti eniten juuri sellaisia, joissa esiintyy meille tärkeät arvot – oikeamielisyys, kunnia ja rohkeus. Se on meille suuri kunnia ja nautinto, että saamme työskennellä yksien kaikkien aikojen suurimpien elokuvatoimintasankareiden kanssa ja tehdä osuutemme musiikillisesti. Me olemme valmiina tekemään voimakkaan ääniraidan tälle hienolle elokuvalle”, Joey DeMaio itse puolestaan kommentoi Soldiers-yhteistyötä.

Manowarin uusi kappale El Gringo -elokuvan tunnusmusiikiksi