Joey DeMaio ajaa kulkukoirien asioita Bulgariassa

JOEY DEMAIO 2012

Joey DeMaio on antanut tukensa Bulgariassa vallitsevan kulkukoirakriisin voittamiselle.

Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa on yli 10 000 kulkukoiraa, jotka ovat ongelmaksi kaupungille; ne ovat aiheuttaneet jopa kahden vanhan miehen kuoleman kuluvan vuoden aikana. Sofian pormestari Yordanka Fandakova on joutunut arvostelun kohteeksi, koska hänen ei uskota olevan pätevä hoitamaan kulkukoiraongelmaa. Hänen kampanjansa, jota Joey DeMaio tukee, päämääränä on se, että Sofian asukkaat ottaisivat kulkukoirat hoiviinsa, eivätkä ne enää aiheuttaisi ongelmia vaeltaessaan vapaina kaduilla.

DeMaio ja Fandakova vierailivat perjantaina 13. heinäkuuta koirien suojapaikka Seslavtsissa Sofiassa, ja DeMaio kommentoi kulkukoiraongelmaa pormestarille sanoen: ”Kaikkialla maailmassa on kulkukoiria, mutta on todella tärkeää, että te olette alkaneet taistella ongelmaa vastaan.”

Joey on todella eläinrakas ihminen ja hän on ilmoittanut, että jos hän ei olisi ammattimuusikko, niin hän käyttäisi aikansa eläimille pahaa tekevien ihmisten tuhoamiseen.

Manowar’s DeMaio Endorses Adopting Sofia Stray Dogs