MANOWAR on palannut! Tässä uusi bändikuva 2012

MANOWAR 2012
Kuvaa klikkaamalla aukeaa suurempi kuva

Manowar on palannut ja on valmiina polttamaan Bukarestin, Milanon, Gävlen ja Dortmundin maan tasalle. Bändi on täysissä voimissa, The Lord of Steel julkaistaan todella pian ja kiertueen ensimmäinen keikka lähestyy. Fanijoukot kuohuvat, miltä levy kuulostaa ja mitä kiertueella soitetaan?!

Yllä Manowarin ensimmäinen virallinen bändipotretti moneen vuoteen. Bändikuvaa on odotettu jo todella pitkään, sillä Donnie Hamzik palasi rumpupallille jo kesällä 2009 ja jatkoi aina vaan, vaikka Manowarin virallisilla Internet-sivuilla Scott Columbus ilmoitettiin bändin rumpaliksi. Mutkistavista tekijöistä pienin ei sekään ollut, että ilman kahta sanaa Rhino soitti kesän 2008 olympiataistokonsertot Saksan Bad Arolsenissa. Kummallisuutta lisäsi täysi hiljaisuus Scottista, Donnien jatkaminen ja yhtäkkiä tapahtunut kuvan poistaminen Manowar.comista, minkä jälkeen asiat selvisivät Scottin annettua haastattelun viimeisistä vuosistaan. Nyt Manowar on kuitenkin soittanut samalla kokoonpanolla Provinssirockin keikasta 2009 lähtien eikä loppua näy. Manowar sulattaa jokaisen vääräoppisen poserin naaman oikean heavy metallin liekeillä, vaikka El Gringo -singlelohkaisu ei yleisesti kovin suurta suosiota saavuttanutkaan.

Bändi palaa uusin kutein ja kikoin neljän keikan voimin kesällä 2012:

16.06.2012 – OST Fest, Romania
21.06.2012 – Gods of Metal, Italia
06.07.2012 – Getaway Rock Festival, Ruotsi
09.07.2012 – Dortmunder Music Week, Saksa

Ja The Lord of Steel -levy julkaistaan digitaalisesti ensimmäisen keikan päivänä lauantaina 16. kesäkuuta.

Alla viesti Manowarin Facebook-sivulta:

”You think Summer 2010 was louder than hell?
That was nothing compared to our upcoming shows!

Get ready for some f@#$ing mind-blowing, face-melting Summer festivals 2012!”

Keskustelua foorumilla: Keikat kesällä 2012 ja The Lord of Steel.