The Lord of Steel: CD syyskuussa, näin hankit uuden albumin

MANOWAR 2012 El Gringo

Manowarin jo lukuisia vuosia odotetun 11. studioalbumin julkaisu on ovella. The Lord of Steel julkaistaan digitaalisessa formaatissa lauantaina 16. kesäkuuta – samana päivänä, jolloin Manowarin neljän keikan kesäkiertue alkaa Romanian OST Festin pääesiintyjänä.

The Lord of Steelin voi hankkia digitaalisesti kolmea eri kanavaa pitkin: Manowarin ja Magic Circle Musicin omasta nettikaupasta The Kingdom of Steelistä, iTunes-musiikkipalvelusta ja Manowarin yhteistyökumppani Metal Hammerin nettikaupasta.

The Kingdom of Steel myy levyn Warrior Bundle -pakettia 14,99 dollarin hinnalla 27. heinäkuuta asti, minkä jälkeen hinta nousee 19,99 dollariin. Warrior Bundle sisältää The Lord of Steelin fyysisen CD-version ja digitaalisen latauksen; ensimmäinen postitetaan heinäkuun lopussa ja jälkimmäinen toimitetaan heti julkaisupäivänä 16. kesäkuuta. Hinta ei sisällä 20 dollarin postikustannuksia.

iTunes-musiikkikaupan hinta levylle ja toimitusaika ovat vielä viikkoa ennen julkaisua epäselviä.

Metal Hammer UK julkaisee 26. kesäkuuta (HUOMIO: 10 päivää alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin) 233. numeronsa, Steel Editionin, mukana Manowarin uuden levyn fyysisen version. Lehdessä on myös 20-sivuinen yksinoikeusjuttu, joka käsittelee uutta levyä ja paneutuu siihen kaikkien Manowarin jäsenten näkökulmasta lukuisin haastatteluin. Fyysisen levyn ja lehden lisäksi mukana on Manowarin suojattiyhtye HolyHellin uusi Darkness Visible -levy ja molempien yhtyeiden levyjen digitaalinen lataus. Levyt luvataan toimittaa digitaalisesti kolmen päivän sisällä julkaisusta, kunhan tilaus on tehty viimeistään 15. kesäkuuta. Metal Hammer maksaa Suomeen toimitettuna 15,99 puntaa ja se on myös mitä luultavimmin saatavilla julkaisunsa jälkeen hyvin varustelluista lehtipisteistä Suomessa.

The Lord of Steeliä myydään myös kaikilla neljällä Manowarin mestaroimalla festivaalilla Romaniassa, Italiassa, Ruotsissa ja Saksassa. Fyysisen CD-levyn virallinen Euroopan-julkaisupäivä on 7. syyskuuta.

The Kingdom of Steel, ”MANOWAR CD The Lord Of Steel – Warrior Bundle”
METAL HAMMER presents MANOWAR’s brand new studio album, THE LORD OF STEEL