Manowarin uusi kappale El Gringo -elokuvan tunnusmusiikiksi

MANOWAR ja After Dark Films ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka seurauksena Manowarin uuden levyn kappale El Gringo on elokuvayhtiön uusimman El Gringo -elokuvan tunnusmusiikki. Lännenelokuva El Gringossa esiintyy mm. Scott Adkins (The Expendables 2, The Bourne Ultimatum), Christian Slater ja Yvette Yates (Without Men).

After Dark Action esittää El Gringon ja neljä muuta lännenelokuvaa  Yhdysvalloissa osana elokuvafestivaalia toukokuun 11. päivänä. Elokuvat tulevat myös saataville digitaalisesti ladattavassa muodossa. Eduardo Rodriguezin (Stash House) ohjaama ja Jonathan W. Stokesin käsikirjoittama El Gringo kertoo miehestä, joka pakenee Meksikoon 2 000 000 dollarin kanssa ja päättää jäädä rattoisille eläkepäiville, mutta joutuukin keskelle seikkailua sanan levitessä hänen rahasaaliistaan.

El Gringo on ensimmäinen kappale ikinä, jonka Manowar on tehnyt elokuvaa varten. Se kertoo sankarin vaikeudesta olla uskollinen itselleen ja elämän oikeille arvoille tilanteessa, jossa moraalin säännöt ja rahalliset rikkaudet repivät häntä eri suuntiin.

Joey DeMaio: ”Jokainen rakastaa toimintaelokuvia! Musiikkimme tajunnanräjäyttävään elokuvaan ja hienoon tarinaan yhdistettynä on mahtava kokonaisuus. Puhumattakaan siitä, että nyt musiikin voi nähdä osana elokuvaa vielä entistä todellisempana! El Gringo on ollut upea kokemus, olemme pitäneet yhteistyöstä After Dark Filmsin kanssa ja olemme valmiita jatkamaan!”

Alla El Gringo -elokuvan traileri, jonka lopussa Manowarin uusi kappale soi hetken aikaa. Mukana myös aiemmin julkaistu näytepätkä Wisseloord-studiolta Hollannista.

MANOWARin uusi levy 2012
El Gringo – näyte uudesta Manowar-kappaleesta!!!
After Dark Action