Manowar julkaisi uuden kappaleen – tässä on El Gringo

MANOWAR julkisti kesällä 2011 kiertueen saman vuoden marraskuulle Iso-Britanniaan ja Irlantiin. Kaikkien Metal Hammer -lehden nettikaupan kautta lippunsa ostaneille luvattiin täysin uuden Manowar-kappaleen digitaalinen lataus lokakuun puolivälissä. Kappaletta ei kuitenkaan toimitettu… ennen kuin nyt!

El Gringo on julkaistu pitkän ja tuskallisen, hiljaiselotäyteläisen odotuksen jälkeen ja se on toimitettu kaikkien sähköposteihin. Manowar ei ole vielä kommentoinut, tuleeko kappaleesta virallinen singlejulkaisu tai esimerkiksi digitaalinen latausmahdollisuus bändin ja levy-yhtiön The Kingdom of Steel -nettikauppaan.

El Gringo on kappale Manowarin kesällä 2012 julkaistavalta uudelta, joskin vielä tällä hetkellä nimeämättömältä levyltä. Levy ei siis välttämättä ole Hammer of the Gods, vaikka sitä onkin odotettu jo useiden vuosien ajan. El Gringo on myös Manowarin ensimmäinen kappale, jonka bändi on tohtoroinut elokuvan tunnusmusiikiksi. Se kertoo sankarin vaikeudesta olla uskollinen itselleen ja elämän oikeille arvoille tilanteessa, jossa moraalin säännöt ja rahalliset rikkaudet repivät häntä eri suuntiin. Lisää aiheesta täällä.

Hyvät naiset ja herrat, soturit ja neidot, tässä on El Gringo:

MANOWARin uusi levy 2012
El Gringo – näyte uudesta Manowar-kappaleesta!!!
Expendable – MANOWAR-räjähdys 2012