Manowar kertoo vuodesta 2012

Manowar on lähettänyt sähköpostin kaikille Englannin Metal Hammer -lehden kautta lippunsa marraskuun kiertueelle ostaneille, jossa bändi kertoo suunnitelmistaan vuodelle 2012. Lippujen lisäksi fanit maksoivat myös uudesta kappaleesta, joka Manowarin piti toimittaa ladattavassa muodossa lokakuussa 2011. Kappaletta ei koskaan julkaistu, ja lopulta marraskuun puolivälin jälkeen Manowar lähetti asiaa pahoittelevan sähköpostinkaikille kappalettaan odottaville.

Helmikuussa, neljä kuukautta alkuperäisen suunnitellun julkaisuajankohdan jälkeen, uudesta kappaleesta ei ole edelleenkään julkaistu mitään uutta tietoa; Joey DeMaio on taas aiemmin ilmoittanut Manowarin julkaisevan uuden levyn kesän 2012 kynnyksellä.

Nyt Manowar on lähestynyt fanejaan uudella sähköpostilla, jossa bändi kertoo, että faneille luvattua kappaletta ei ole unohdettu, vaan että se on vain myöhässä. Bändi myös ilmoittaa ensimmäisenä liput Metal Hammerin kautta ostaneille sotureille kesän suunnitelmistaan: Manowar juhlii vuonna 2012 uuden studioalbumin lisäksi Warriors of the Worldin 10-vuotisjuhlaa, The Triumph of Steelin 20-vuotisjuhlaa ja Battle Hymnsin 30-vuotisjuhlaa, ja kertoo, että tuleva kiertue tulee keskittymään näiden merkittävien juhlien ympärille.

Loppuun bändi kirjoittaa: ”Olemme juuri tällä hetkellä studiossa työstämässä uutta studioalbumiamme, jonka erityinen julkaisu on kesällä.”

Manowar Finland – Foorumi – Hammer of the Gods
Manowar Finland – Foorumi – Manowarin uusi kappale myöhästyi
Manowar Finland – Foorumi – Joey DeMaio Eddie Trunkin haastateltavana