Manowar palaa Italiaan – Gods of Metal 2012

MANOWAR Gods of Metal 2012

Manowar palaa Italiaan kymmenen vuoden tauon jälkeen. Manowar esiintyi Italiassa viimeksi kolmella omalla keikalla ja yhdellä festivaalilla, Gods of Metalilla, vuonna 2002 Warriors of the World -kiertueellaan. Silloin Manowar lupasi, että se ei palaisi italialaisille festivaaleille ennen kuin voisi tarjota uskollisille faneilleen heidän ansaitsemansa – ja se tapahtuu kesällä 2012. Manowarin paluu Italiaan tulee olemaan bändin neljäs keikka Gods of Metalin pääesiintyjänä, johon yksikään muu bändi ei ole koskaan kyennyt. Manowar esiintyi festivaalilla aiemmin vuosina 1997, 1999 ja 2002.

”Italialaiset fanimme ovat voittaneet. He eivät ole hyväksyneet väärää metallia ja ovat näyttäneet uskonsa, joka on syy meidän paluullemme.” ”Me ja uskolliset fanimme emme antaneet periksi missään emmekä ikinä anna.” ”Promoottorit taistelivat siitä, kuka voisi tuoda MANOWARin takaisin Italiaan ja tarjota faneille heidän haluamansa – ja Gods of Metal voitti.”

Yllä olevin sanoin Joey DeMaio julisti riemua Manowarin paluusta Italiaan.

Uutiskuva toimii vain mainoksena keikalle eikä tarkoita, että Manowarin kesän kiertue keskittyisi Warriors of the World -levyyn, vaikka sen kymmenvuotisjuhla onkin.

Manowar esiintyy festivaalin ensimmäisenä päivänä, torstaina 21. kesäkuuta. Gods of Metalin muuhun esiintyjäkaartiin on tähän mennessä vahvistettu HolyHell ja Unisonic samalle päivälle Manowarin kanssa, Guns N’ Roses perjantain pääesiintyjäksi, Mötley Crue lauantain pääesiintyjäksi ja Black Sabbath, Opeth, Lamb of God ja Trivium sunnuntaille. Festivaali järjestetään Milanossa jättimäisellä ulkoilma-areenalla. Gods of Metal on järjestetty joka kesä eri puolilla Italiaa vuodesta 1997 lähtien ja se on Italian suurin heavy-festivaali, jolla on esiintynyt Manowarin lisäksi esimerkiksi Iron Maiden, Judas Priest, Slayer ja monia muita.

Manowar on vahvistanut kesälle 2012 esiintymisen Gods of Metalin lisäksi Ruotsin Getaway Rock -festivaalille.

Alla Joey DeMaion videotervehdys italialaisille sotureille ja video Manowarin keikalta Gods of Metalista vuodelta 2002.

We’re here to burn up the night!!

Manowar Finland – Foorumi – Keikat kesällä 2012
Gods of Metal 2012 -liput Live Nationin sivuilla