The Kingdom of Steel -nettikauppa uusittiin

The Kingdom of Steel - MANOWAR-nettikauppa

Magic Circle Music on uusinut virallisen nettikauppansa The Kingdom of Steelin, jonka kautta myydään kaikkien sen bändien virallisia oheistuotteita – esimerkiksi Manowarin, HolyHellin ja Jack Starr’s Burning Starin. Kaupasta löytyy myös Manowarin virallisen videomestari Neil Johnsonin elokuvia ja esimerkiksi Eric Adamsin metsästysdokumentti.

Kaupan uusimisen yhteydessä se siirrettiin täysin omaan thekingdomofsteel.com-osoitteeseen. Entisessä store.magiccirclemusic.com-osoitteessa toimii Magic Circle Musicin tuotteiden digitaalinen jakelu eli toisin sanoen marraskuussa 2009 avattu Metal On Demand.

The Kingdom of Steelistä tilattujen oheistuotteiden toimituskustannukset Suomeen kustantavat 20-30 dollaria paketin painosta riippuen. Tilaukset toimitetaan FedExin 3-5 työpäivää kestävällä kuljetuksella, jonka liikkumista voi tarkkailla seurantanumerolla. Yhdysvaltoihin The Kingdom of Steel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 70 dollarin tilauksissa.

Kaikki vanhaan kauppaan luodut käyttäjätunnukset toimivat edelleen Metal On Demandissa, mutta uuteen kauppaan tilaajien on rekisteröidyttävä uudelleen.

Magic Circle Music piti nettikauppaa myös Euroopassa muutamia vuosia sitten, mutta vähäisen kysynnän vuoksi toiminta lopetettiin ja kaikkien tilausten käsittelyt siirrettiin Yhdysvaltoihin levy-yhtiön toimitiloihin.

Metal On Demand
The Kingdom of Steel
Manowar Finland – Foorumi – Manowar ja oheistuotteet
Manowar Finland – Uutiset – Ken Kellyn Manowar-taideteoksista jäljennökset myyntiin