Battle Hymns MMXI -levyn erikoisversio

Manowar julkaisi ensimmäisen levynsä uudelleenäänitetystä versiosta erikoisversion, Battle Hymns MMXI/2011 Special Editionin, lokakuussa 2011 – 29 vuotta alkuperäisen mestariteoksen ja 11 kuukautta uudelleenäänitetyn levyn julkaisujen jälkeen. Erikoisversio toimitettiin osana Manowarin ja Englannin Metal Hammer -lehden yhteistyönä myymiä lippupaketteja Manowarin Iso-Britannian ja Irlannin keikoille. Levy ei tullut myyntiin kauppojen hyllyille, eikä sitä voi tilata edes Manowarin virallisesta nettikaupasta The Kingdom of Steelistä – se on kuitenkin myynnissä vielä Metal Hammerin erityisessä Battle Pack -paketissa 10,99 punnan hintaan. Battle Pack sisältää levyn lisäksi Metal Hammerin 25-vuotisjuhlanumeron, jossa on kattava kolmiaukeamainen artikkeli Manowarista.

Battle Hymns MMXI Special Edition eroaa tavallisesta versiosta bonuskappaleiden osalta. Levyn tavallisella versiolla on kaksi 1980-luvun alussa äänitettyä livekappaletta, erikoisversiolla taas neljä Battle Hymns -kiertueen ensimmäiseltä osuudelta keväältä 2011. Erikoisversion kappaleet ovat:

Call To Arms – äänitetty Birminghamissä, Englannissa 27.03.2011
Hand of Doom – äänitetty Madridissa, Espanjassa 10.04.2011
House of Death – äänitetty Birminghamissä, Englannissa 27.03.2011
Thunder In the Sky – äänitetty Lissabonissa, Portugalissa 02.04.2011

Alla House of Deathin liveveto Birminghamistä, jossa Manowar soitti ensimmäisen keikkansa Englannissa 17 vuoteen. Loput kappaleet löytyvät linkin takaa foorumin viestiketjusta.

Battle Pack Metal Hammerin nettikaupassa
Kaikki neljä bonuskappaletta foorumilla
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns 2011
Manowar Finland – Uutiset – Battle Hymns 2011 julkaistu – CD tarkastelussa
Manowar Finland – Uutiset – Battle Hymns 2011 – uusi luku heavy metallin historiassa