Tältä kuulostaa Kenny ”Rhino” Earl Edwardsin laulu

Rhino Kenny Earl

Manowarin The Triumph of Steel -levyn rumpali Kenny ”Rhino” Earl Edwards ja kitaristi David Shankle vierailevat heavy metallia soittavan Seventh Callingin uudella, vielä julkaisemattomalla War Cry -levyllä.

Vaikka Rhino onkin tunnettu järisyttävänä rumpalina, hän kuitenkin laulaa War Cry -levyn Stand-kappaleessa. David Shankle puolestaan soittaa kitaraa. Kappale on kuunneltavissa alla olevan linkin takaa Seventh Callingin Reverbnation-sivulta.

Rhino soitti Manowarin kautta tunnetuksi tulleen HolyHellin rumpalina vuodesta 2005 aina alkuvuoteen 2011 asti, jolloin hän päätti erota bändistä. Kesällä 2008 hän soitti rumpuja Manowarin kaikilla kolmella keikalla, koska Scott Columbus erosi bändistä yllättäen. Rhinon viimeisin merkittävä bändi on Angels of Babylon, jonka esikoislevy Kingdom of Evil julkaistiin tammikuussa 2010. Bändissä soitti myös Megadethin basisti David Ellefson. Rhino on myös työskennellyt lukuisten pienten bändien ja projektien parissa, pitää soittotunteja ja toimii aktiivisena muusikkona valmiina studio- ja kiertuerumpaliksi.

Seventh Calling Reverbnationissa
Rhino MySpacessa
Imperiumin arvio Kingdom of Evil -levystä