Teräksen riemujuhla 2011 – Manowar Finland neljä vuotta

Manowar Finland – Suomen todellisen metallin vilpittömin yhteisö – täyttää neljä vuotta heinäkuussa. Sivuston taival alkoi 25.07.2007 allekirjoittaneen yltiöpäisen Manowar-innostuksen hedelmänä, jonka jälkeen vuosien saatossa se on vakiinnuttanut asemansa suuren Manowar-soturijoukon keskuudessa paikkana, josta saa kaikista tuoreimmat Manowariin ja kaikkeen sen ympärillä tapahtuvaan liittyvät uutiset, keikkaraportit ja keskustelualueen, jossa voi jakaa mielipiteitä muiden samanhenkisten kanssa sekä Manowarista että monista muista asioista. Manowar Finlandin historiasta puhuttaessa on hyvä huomioida muutama tärkeä virstanpylväs, jotka ovat viitoittaneet todellisen metallin voimakkaan sanoman julistusta ja vääräuskoisten tuhoamista: ensimmäiset paidat kesällä 2008, suuri osanotto Saksassa järjestettyyn Magic Circle Festivaliin heti paitojen jälkeen, Provinssirock 2009 ja sen ympärillä tapahtunut valtava kuhina foorumilla ja jopa radiossa, Hell On Earth V -DVD:n virallinen julkistustilaisuus marraskuussa 2009, toiset paidat keväällä 2010 ja niiden antaminen lahjoina ensin Ross the Bossille ja Scott Columbukselle Jalometallissa muutama kuukausi myöhemmin ja sen jälkeen Manowarille maaliskuussa 2011.

Nyt on kuitenkin juhlan aika, sillä yhteisön nelivuotissyntymäpäivä lähestyy. Teräksen riemujuhlaa vietetään Helsingissä perjantaina 29. heinäkuuta, rockbaari DOMissa. Illan aikana on ohjelmaa, todella toivottu esiintyjä ja erityisesti hyvää seuraa kaikkien samanmielisten kanssa keskustellessa sen ainoan oikean bändin musiikin soidessa taustalla.

Tilaisuuden julkistushetkellä varmistunut ohjelma Teräksen riemujuhlaan on seuraava:

Ovet aukeavat kello 20.00
Manowar soi koko illan
Manowar-laulukilpailu
Suomen kovin Manowar cover-bändi Metal Warriors esiintyy kello 23.00
Illan juontajina toimivat Pietari “Voimis” Heino ja Timppa “Timoteus toinen”

Illan ohjelmaa on tarkoitus kasvattaa vielä hieman. Lisäyksistä ilmoitetaan tässä viestiketjussa.

Rockbaari DOM sijaitsee Fredrikinkatu 42:ssa, Helsingissä. Juhlan liput maksavat 8 € (ei sisällä Tiketin käsittelykuluja eikä eteispalvelumaksua). Lippuja voi ostaa alla olevasta linkistä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, ja se on avoin myös kaikille muille – ei pelkestään Manowar-sotureille.

Tule paikalle ja tuo soturiystäväsi mukanasi – 29.7. juhlitaan todellisen metallin merkeissä ja Manowarin kunniaksi pitäen yhdessä hauskaa. Muista pukea Manowar-paita päällesi – illan aikana otetaan paljon kuvia ja videoita, jotka toimitetaan suoraan Manowarille.

http://www.domhelsinki.fi/
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/12081
http://m.cryptopencil.com
http://www.facebook.com/manowarfinland
http://www.facebook.com/event.php?eid=228236827187578