Hyvää juhannusta 2011!

Oikein hyvää ja railakasta juhannusta Manowar Finlandin puolesta kaikille Suomen sotureille!

Vuosi sitten Manowar kiersi juhannuksen aikaan Itä-Euroopan maissa Sonisphere-festivaalien erikoisvieraana soittaen noin tunnin mittaiset keikat Romaniassa, Turkissa ja Bulgariassa. Manowar esiintyi viimeksi livenä erittäin paljon huomiota ja ylistystä saaneellaBattle Hymns 2011 -kiertueella maalis-huhtikuussa soittaen sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Tänä kesänä Manowar ei soita yhtäkään keikkaa, eikä edes jo neljänä vuonna peräkkäin järjestettyä Magic Circle Festivalia päästä kokemaan. Manowarin virallisten tiedotteiden mukaan yhtye oli studiossa huhtikuussa, mutta tarkemmin asiasta ei ole kerrottu. Kesän Manowar on viettänyt neuvotellen keikoista syksylle, jonka seurauksenaManowar palaa kiertueelle Englantiin marraskuussa. Muiden maiden keikoista ei ole vielä julkistettu virallista tietoa, mutta ainakin Puola, Unkari ja Belgia on mainittu. Toivottavasti Manowar palaisi vielä joskus Suomeenkin.

Alla kahden Manowar-fanin upea ja kesäinen häävideo toukokuun lopulta ja Thor-kappaleen liveveto Manowarin keikalta Kreikasta maaliskuulta 2011.