Scott Columbus on kuollut – lepää rauhassa kuningas

Scott Columbus RIP
Scott Columbus soittamassa rumpuja Manowarin kevään 2007 kiertueella

Ross the Boss ja Scott Columbuksen tyttöystävä Nancy ja lapset ovat ilmoittaneet Facebookissa Scott Columbuksen poismenosta. Scott kuoli maanantaina 4. huhtikuuta 54 vuoden iässä.

Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan Scottin kuoleman aiheuttamaa tuskaa. Scott kuitenkin varmasti tiesi olevansa rakastettu ja arvostettu rumpali; hän sai myös henkilökohtaisen kunnianosoituksen ja kiitoksen koko Suomen faniyhteisöltä viime elokuussa, jolloin Manowar Finland 2010 -lahjapaidat luovutettiin monisanaisin kiitoksin ja ylistyksin, joista Scott oli todella innoissaan ja mielissään.

Scott jätti Manowarin toisen liittymisensä jälkeen keväällä 2008, jonka jälkeen hän työskenteli soolotuotannon parissa ja soitti muutamia keikkoja Ross the Bossin riveissä toisena rumpalina. Scottin soolotuotantoa löytyy hänen kotisivuiltaan alla olevan linkin takaa.

Scottin lapset ovat perustaneet Facebookiin Remembering Scott Columbus -sivun, jonka kautta kaikki voivat osoittaa tukensa kamalan tapauksen johdosta ja muistella, kuinka hieno rumpali ja ihminen Scott oli. Ensimmäisessä viestissään lapset sanovat: ”Hän oli rakastava isä ja mahtava muusikko, joka oli hänen todellinen intohimonsa.”

Scott elää ikuisesti kuolemattomana ja kantavana voimana muistoissamme ja sydämissämme musiikkinsa voimalla, joka ei katoa koskaan.

Take thy place among the kings
For thy soul shall never die!

Facebook – Remembering Scott Columbus
Manowar Finland – Foorumi – Missä Scott Columbus?
Manowar Finland – Uutiset – Miksi Scott Columbus jätti Manowarin
Scott Columbuksen kotisivut
Manowar.com, ”Scott Columbus, Rest In Peace”
Scott Columbus Jalometallissa 2010