Battle Hymns 2011 -LP tarkastelussa

Manowar Battle Hymns MMXI

Manowarin esikoisalbumi Battle Hymnsin uudelleenversiointi julkaistiin virallisesti marraskuun 2010 lopussa. Albumi tuli saataville ensimmäiseksi Manowarin virallisen nettikaupan kautta digitaalisessa muodossa, jonka jälkeen levyn CD-versio ilmestyi nettikauppojen varastoihin ja kivijalkamyymälöiden hyllyille muutaman viikon kuluessa. Battle Hymns 2011:n kuvavinyylin julkaisu kuitenkin siirtyi lukuisiin otteisiin, mutta tuli lopulta saataville tammikuun alussa.

Battle Hymns 2011:n kuvavinyyliversion hinta pyörii 30 euron tietämillä, ja levyä saa ostettua kaikista hyvin varustelluista levykaupoista. Manowarin virallinen The Kingdom of Steel -nettikauppa myy myös rajoitettua erää vinyyleitä, jotka ovat Manowarin jäsenten allekirjoittamat ja varustettu aitouden varmistamalla asiakirjalla. LP:n erikoisversion hinta on noin 150 euroa ilman toimituskustannuksia.

Battle Hymns 2011 -LP:n kappalelista on sama kuin albumin CD-version; levyltä löytyy siis kokonaan uudelleenäänitetty Battle Hymns -levy kaikkine kappaleineen höystettynä Death Tonen ja Fast Takerin livevedoilla vuodelta 1982.

Kuvavinyylin lisäksi pakkauksessa ei ole kuin muovitasku ja yksittäinen kansilehti, jonka toiselta puolelta löytyy kappaleiden sanoitukset, levyn tekijät ja omistussanat. Kuvavinyylin mukana ei toimiteta CD-version mukana tullutta upeaa kansilehdykkää, jossa oli kappaleiden sanoitusten lisäksi Manowarin äänilaitteistoteknikko John ’Dawk’ Stillwellin ottamia kuvia aivan Manowarin alkutaipaleelta. Kansikuvan suhteen graafisella suunnittelijalla on käynyt pieni virhe, sillä levyn viivakoodi on printattu oikeaan alanurkkaan häiritsevälle paikalle. Myös Magic Circle Musicin logo on kannessa, vasemmassa alanurkassa.

Battle Hymns 2011 on omistettu keväällä 2010 menehtyneille Ronnie James Diolle ja bulgarialaiselle Manowar-fani Joro Panaiotoville.

Alla muutama kuva, jotka aukeavat suuremmiksi klikkaamalla. Kuvia seuraa pieni CD ja LP-versioiden paketoinnit läpikäyvä videopätkä.

Battle Hymns 2011 Battle Hymns 2011 Battle Hymns 2011 Battle Hymns 2011 Battle Hymns 2011 Battle Hymns 2011

Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns 2011