Manowar palaa Englantiin 17 vuoden keikkatauon jälkeen

Manowar England 2011

Manowar on antanut englantilaisille faneilleen kaikkien aikojen suurimman joululahjan vahvistamalla paluun Englannin maaperälle 17 vuoden keikkatauon jälkeen.

Manowar soittaa Birminghamin O2 Academyssa sunnuntaina maaliskuun 27. päivä 2011.

Keikkapaikan kapasiteetti on noin 3 000 katsojaa kerrallaan, joista noin 600 on istumapaikkoja. Keikan liput tulevat myyntiin torstaina 23. joulukuuta kello 14.00 Suomen aikaa 37 punnan eli noin 44 euron hinnalla varustettuina. O2-teleoperaattorin asiakkaille tuli pieni määrä lippuja myyntiin 48 tuntia ennen virallisen myynnin alkua teleoperaattorin keikkapaikan omistuksen ja sopimusehtojen vuoksi.

Manowarin paluuta Englantiin on odotettu aina vuodesta 1994 asti, jolloin bändi soitti Agony & Ecstacy -kiertueellaan yhteensä kolme keikkaa Englannissa.

Manowar ilmoittaa virallisessa tiedotteessaan, että Birminghamin riemujuhla on ainoa tällä hetkellä vuodelle 2011 varmistettu keikka, ja että uuden Battle Hymns 2011 -albumin kunniaksi Manowar soittaa sen kokonaisuudessaan Birminghamissa. Bändi on kuitenkin vihjaillut varsin suorasanaisesti jo muista keikoista ensi vuodelle, kuten Puolan ja Kreikan valloituksesta ja paluusta yhden välivuoden jälkeen Norway Rock -festivaalin pääesiintyjän paikalle. Lisätietoja löytyy foorumin Battle Hymns 2011 -kiertue -viestiketjusta.

Alla Manowarin Englannille omistama kappale esitettynä kaikessa majesteettisuudessaan maailman kaikkien aikojen kovimmalla festivaalilla Saksan Bad Arolsenissa vuonna 2008:

Manowar.com, ”MANOWAR returns to the UK!!”
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns 2011 -kiertue