Virallinen Battle Hymns 2011 -kilpailu

Battle Hymns MMX1 2011 MANOWAR

Manowar on aloittanut kaikille todellisen metallin nimeen vannoutuneille sotureille avoimen kilpailun.

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista ja se tapahtuu tilaamalla Magic Circle Musicin uutiskirjeen. Kaikki jo aiemmin uutiskirjeen tilanneet osallistuvat automaattisesti kilpailuun. Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden joukosta perjantaina 17. joulukuuta. Voittaja julkistetaan Manowarin virallisella sivustolla, kilpailun omalla sivustolla ja Manowarin Facebook-profiilissa.

Battle Hymns 2011 -kilpailun voittaja saa nimeämättömien yllätyspalkintojen lisäksi seuraavan Manowar-paketin:

1. Battle Hymns 2011 -CD-levy koko bändin allekirjoituksilla varustettuna
2. Battle Hymns -pitkähihainen
3. Battle Hymns -t-paita

Manowar on ilmoittanut Facebookin kautta Battle Hymns 2011 -paitojen olevan painossa, mutta kilpailun sivulla palkintoihin on kuitenkin listattuna alkuperäisen levyn paidat.

Kilpailun lisäksi Manowar on lisännyt viralliseen The Kingdom of Steel -nettikauppaansa myyntiin Battle Hymns 2011 -CD-levyn ja -kuvavinyylin, jotka toimitetaan bändin nimikirjoituksilla varustettuina, numeroituina ja aitouden vahvistavalla kirjallisella todistuksella höystettyinä. Nimikirjoituksilla varustettuja levyjä on myynnissä vain rajoitettu erä. CD-versio kustantaa 171,95 dollaria eli noin 130 euroa ja kuvavinyyli puolestaan 199,95 dollaria eli noin 150 euroa ilman postikustannuksia.

Kilpailuun voi ilmoittautua alla olevan linkin takaa, Manowarin Battle Hymns 2011 -sivustolta.

MANOWAR – Battle Hymns 2011
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns 2011