Donnie Hamzik palasi virallisesti Manowariin

Donnie Hamzik

Joey DeMaio on vahvistanut Manowarin esikoisalbumilla Battle Hymnsillä rumpuja soittaneen Donnie Hamzikin paluun bändin riveihin.

Manowarin rumpalitilanne on ollut sekava vuodesta 2008 lähtien, jolloin pitkäaikainen rumpali Scott Columbus jätti osallistumatta Manowarin kaikkien aikojen huikeimmalle esiintymiselle ja oman Magic Circle Festivalin toiselle tulemiselle Saksan Bad Arolsenissa. Tuolloin rumpalin roolia hoiti The Triumph of Steel -levyllä takonut Rhino. Kesän 2008 keikkojen jälkeen rumpalikysymys jäi täysin avoimeksi, eikä asiaan otettu virallisesti kantaa ennen kevättä 2009, jolloin Manowar ilmoitti Donnie Hamzikin liittyneen bändiin kesän festarikiertueen ajaksi. Donnie kuitenkin jatkoi vielä läpi kuluvankin vuoden Manowarin rumpupallin takana, joskaan virallista vahvistusta asiaan ei saatu. Tilannetta mutkisti entuudestaan se, että Manowarin virallisilla nettisivuilla oli vielä kesällä 2010 Scott Columbus listattuna viralliseksi jäseneksi. Scott kuitenkin antoi haastattelun, josta ilmeni hänen eroamisensa bändistä keväällä 2008.

Virallisen lausuntonsa Donnie Hamzikin paluusta Manowarin rumpaliksi herra DeMaio antaa videolla, jolla hän myös ilmoittaa, että uusi Battle Hymns 2011 -levy on miltei valmis, ja että levyn teossa ei ole käytetty minkäänlaista rumpukonetta, vaikka sellaista huhua on leviteltykin.

Katso video alta:

Manowar Finland – Miksi Scott Columbus jätti Manowarin