Manowaria livenä vuodelta 1982

Battle Hymns 2011

Manowarin viimeisimmän uutta Battle Hymns 2011 -levyä koskevan uutisen mukaan levyn lopussa on kaksi bonuskappaletta, Death Tone ja Fast Taker. Kappaleet ovat livevetoja aivan Manowarin historian alkupäästä, vuodelta 1982. Kyseisiä liveversioita ei ole julkaistu koskaan aiemmin.

Samassa uutisessa Joey DeMaio kommentoi Christopher Leen osallistumista uudelle levylle seuraavin sanoin: ”Aloin henkilökohtaisesti ihailla Sir Christopher Leetä jo vuosia sitten katsellessani hänen elokuviaan. Ihailuni kasvoi saatuani kunnian tuottaa hänen lauluaan ja kerrontaansa, ja meistä tuli ystävät välittömästi. Heti kuultuani hänen äänensä puhtaan voiman ja äänialansa ajattelin, että minun pitäisi kirjoittaa kertomus hänen äänelleen. En koskaan edes voinut kuvitella, että äänittäisimme yhdessä Battle Hymnsin uudelleen, mutta nyt se on tehty, ja se on valtava.”

Eric Adams puolestaan kommentoi levyä sanoen: ”Fanimme voivat olla varmoja siitä, että olemme puristaneet jokaisen nykypäivän teknologian mahdollistaman voiman pisaran Battle Hymns 2011:lle.”

Battle Hymns 2011 tuli Suomen aikaa perjantai-iltana ennakkomyyntiin The Kingdom of Steel -nettikauppaan 12,5 dollarin hinnalla. Ennakkomyynti koski digitaalista latausoikeutta kappaleille. Nettikaupan tuotekuvauksen mukaan tarvittavat tiedot kappaleiden lataukselle olisi lähetetty ensimmäinen marraskuuta. Jostain syystä muutamaa tuntia myöhemmin Battle Hymns 2011 kuitenkin poistettiin Manowarin virallisesta nettikaupasta.

Manowar.com, ”Battle Hymns 2011 – Born To Live Forevermore”
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymnsin uudelleenäänityksestä keskustelua