Battle Hymns 2011 ennakkomyynnissä

Battle Hymns 2011

”Manowar on päättänyt horjumattomassa määrätietoisuudessaan uudelleenäänittää nykypäivänä jo klassikoksi muodostuneen esikoisalbuminsa.

Mitä, saatatte kysyä itseltänne. Siis uudelleenäänittää klassikko? Mutta miettikääpä sitä hetki. Bändin puolesta Eric Adams kommentoi Battle Hymnsin uudelleenäänitystä seuraavasti: ”Me saamme jatkuvasti pyyntöjä klassikkokappaleista. Fanimme rakastavat meidän alkutaipaleemme kappaleita yhtä paljon kuin he rakastavat uudempaa materiaaliamme.”

OK, mutta miksi äänittää uudelleen?

Manowar päätti faniensa ansaitsevan kuulla Battle Hymnsin kappaleet nykypäivän massiivisella soundilla ja tuotannolla, joka on muodostunut Manowarin tavaramerkiksi viimeisten vuosien aikana. Viimein teknologia on päässyt Manowarin mittatilaustyönä rakennetun kaluston ja studiokeksintöjen kelkkaan. Nyt on aika uudelleenäänittää Battle Hymns ja tulkita se uudelleen nykypäivän teknologian suitsettomalla voimalla. Ja Manowarin alkuperäisen rumpalin Donnie Hamzikin palattua bändiin ajoitus ei voisi olla parempi.

Battle Hymns 2011 – uusi luku heavy metallin historiassa.”

Battle Hymns 2011 on ennakkomyynnissä Manowarin virallisessa The Kingdom of Steel -nettikaupassa yllä olevalla kuvauksella. Albumi on saatavilla oikeana CD-levynä 21,95 dollarin eli noin 15,5 euron hinnalla. The Kingdom of Steel -nettikaupasta ennen joulukuun 13. päivää levynsä tilanneet saavat oikeuden ladata levyn digitaalisessa muodossa veloituksetta jo sen virallisena julkaisupäivänä 26. marraskuuta. Itse fyysisten CD-levyjen lähettäminen alkaa erikoistarjouksen päättymispäivänä 13. joulukuuta.

The Kingdom of Steel -nettikaupan kansainväliset postituskustannukset ovat 20 dollaria. Battle Hymns 2011 -levyn tilaaminen kustantaa siis 41,95 dollaria eli noin 30 euroa.

Battle Hymns 2011 on myynnissä myös lukuisten muiden nettikauppojen kautta. Suomesta levyn voi ostaa esimerkiksi Levykauppa X:stä 18,9 euron hinnalla joko liikkeestä noutamalla tai postimyynnin kautta.

Uudesta albumista on myös luvassa 12-tuumainen kuvavinyyli, joka tulee myyntiin Saksan Nuclear Blast -nettikaupan mukaan kaksi viikkoa CD-julkaisua myöhemmin, eli perjantaina 10. joulukuuta.

Levyllä on alkuperäisten, uudelleenäänitettyjen kappaleiden lisäksi liveversiot Death Tone ja Fast Taker -kappaleista, jotka molemmat on äänitetty Yhdysvalloissa vuonna 1982.

The Kingdom of Steel -nettikauppa, ”Manowar CD Standard Battle Hymns 2011”
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymnsin uudelleenäänityksestä keskustelua