Battle Hymns 2011 myöhästyy viikolla

Manowarin levy-yhtiön Magic Circle Musicin Suomen-jakelija Supersounds Music on ilmoittanut uuden Battle Hymns 2011 -levyn myöhästymisestä. Levyn alkuperäinen julkaisupäivä oli Saksassa perjantai 26. marraskuuta ja Suomessa keskiviikko 1. joulukuuta. Uuden julkaisupäivät ovat tasan viikkoa myöhemmin molemmissa maissa, eli Suomessa levyn julkaisupäivä on keskiviikkona 8. joulukuuta.

Manowarin virallisessa nettikaupassa The Kingdom of Steelissä myytävän 10 dollarin hintaisen digitaalisella latauksella toimitettavan MP3-version myöhästymisestä ei ole ilmoitettu ainakaan vielä.

Myöhästymisen syytä ei ole mainittu. Joeyn bassoteknikko ja Magic Circle Musicin riveissä työskentelevä Manoel Arruda on kuitenkin antanut ymmärtää Battle Hymns 2011:n lopullisen master-version olevan valmis. Manoel luonnehtii lopullista versiota ällistyttäväksi ja kannustaa kaikkia kuuntelemaan levyä kunnollisella äänentoistolaitteistolla YouTubessa julkaistujen raakaversioiden ja esimerkiksi laaduttomien tietokonekaiuttimien sijaan.

Ikävään uutiseen mahtuu jotain mukavaakin, nimittäin Magic Circle Musicilta on myös tullut virallinen vahvistus Battle Hymns 2011:n kuvavinyylille. Kuvavinyyli julkaistaan näillä näkymin tasan viikko CD-version jälkeen, eli 15. joulukuuta. Suomessa LP-levyn hinta on hieman reipas 30 euroa.

Alla kolme viimeisintä raakaversion miksauksella höystettyä näytettä tulevalta levyltä.

Battle Hymn:

Dark Avenger:

William’s Tale:

Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymnsin uudelleenäänityksestä keskustelua