Battle Hymns 2011 – uusi luku heavy metallin historiassa

Battle Hymns 2011

Manowar julkaisi uuden Battle Hymns 2011 -levyn digitaalisessa muodossa perjantaina 26. marraskuuta virallisessa The Kingdom of Steel -nettikaupassaan 12,5 dollarin hinnalla. Suomessa levy tulee saataville fyysisenä versiona keskiviikkona 8. joulukuuta.

Reipas vuorokausi levyn julkaisun jälkeen Manowar piti ensimmäisen chat-keskustelunsa virallisella Facebook-sivullaan. Suomen aikaa kello yhdeltätoista lauantai-iltana alkanut chat kesti tunnin. Chatin aikana kaikilla neljällä bändin jäsenellä oli omat viestiketjunsa, jonne kuka tahansa Facebook-tilin luonut ja Manowarin sivulle liittynyt saattoi esittää tervehdyksensä, kommentoida uutta levyä tai vaikkapa esittää kysymyksiä bändin jäsenille. Tunnin mittaisen chat-tuokion aikana bändin jäsenet ja fanit vaihtoivat yhteensä yli tuhat viestiä.

Joey DeMaio kommentoi chattiä seuraavasti: ”Se oli spontaani idea. Fanien reaktio Battle Hymns 2011:een on ollut valtava! Me vastaanotimme sen miltei reaaliajassa Facebookin kautta, kirjaimellisesti hetki fanien ladattua albumin The Kingdom of Steel -nettikaupasta heti sen julkaisupäivänä. Niinpä me halusimme kiittää heitä välittömästi”

Eric Adamsin mietteet chatista taas olivat: ”Mitään ei voi verrata fanien tapaamiseen kasvokkain, mutta suora keskustelu Internetissä pääsee niin lähelle kuin mahdollista. Me teemme tämän ehdottomasti uudestaan.”

Chatin aikana keskustelua käytiin lukuisista asioista. Tulevasta kiertueesta bändin jäsenet mainitsivat muun muassa Kreikassa ja Puolassa soittamisen mahdollisuuden maaliskuussa 2011 ja Norway Rock -festivaalin pääesiintyjän pallille palaamisen. Tulevia keikkoja käsitelleet viestit on koottu yhteen ja ne löytyvät foorumin Battle Hymns 2011 -kiertue -viestiketjusta. Linkki alla.

Manowarin viimeisin videokatsaus Battle Hymns 2011:een on katsottavissa alla:

Manowar.com, ”MANOWAR-mania on Facebook”
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns 2011 -kiertue
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns 2011