Joey DeMaio kertoo videolla Hammer of the Godsin tilanteesta

Manowar on lisännyt videon YouTubeen, jossa Joey DeMaio kertoo tulevan, jo vuonna 2008 vahvistetun Hammer of the Gods -albumin tilanteesta.

Videolla Joey soittaa ensin hetken bassoaan, oletettavasti jonkun Hammer of the Gods -albumin kappaleen mukaisesti. Joey ilmoittaa sitten, että Manowarin alkuperäisen rumpalin Donnie Hamzikin paluun takia levy myöhästyy, koska kaikki on jouduttu muuttamaan, jokainen kappale pienimpiä suunnitelmia myöten. Joeyn sanojen mukaan mitään aiemmin Hammer of the Godsille kirjoitettua ei tulla kuulemaan ikinä, koska Donnie on takaisin bändissä raivokkaampana kuin koskaan.

Joeyn sanoin Hammer of the Gods tulee kuulostamaaan kuin joku olisi kastellut kivekset bensalla ja syttänyt ne. Albumi julkaistaan sitten kun se julkaistaan, ei yhtään aiemmin. Videon lopuksi Joey vahvistaa Manowarin olevan kiertueella todella pian.

Katso video alta ja liity linkin takaa keskusteluun foorumilla:

Manowar Finland – Foorumi – Hammer of the Gods