Manowarin Bogotan-keikka peruttu

Manowar Bogota 2010

Manowar ilmoitti juuri joutuneensa perumaan Kolumbian pääkaupungin Bogotan keikkansa. Keikan piti olla ensimmäinen sekä Kolumbiassa että Battle Hymns -kiertueella. Marraskuun lopulle kaavailtu keikka vahvistettiin elokuun 19. päivä ja peruttiin näin ollen kuukautta myöhemmin.

Virallisessa tiedotteessaan nettisivuillaan Manowar ilmoittaa keikan perumisen syyksi järjestäjäosapuolen ongelmat sopimuksen täyttämisessä.

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se seikka, että Bogotan keikan peruminen on jo toinen laatuaan kuluvana vuonna. Manowar perui aiemmin kesällä esiintymisensä Ukrainan syyskuussa järjestetyllä Global East -festivaalilla. Molemmat keikat peruttiin samoihin syihin vedoten.

Tiedotteessaan Manowar ilmoittaa etsivänsä toista paikkaa, jossa bändi voisi soittaa ensimmäisen keikkansa Kolumbiassa.

Manowar.com, ”Announcement on MANOWAR’s performance in Colombia”
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns -kiertue (2010/2011?)