Manowar äänittää Battle Hymnsin uudelleen!

Manowar Battle Hymns

Pommi on juuri tippunut taivaalta, nimittäin Joey DeMaio on ilmoittanut espanjalaisen The Metal Circus -verkkojulkaisun haastattelussa, että bändi aikoo äänittää ensimmäisen albuminsa uudelleen.

Battle Hymnsin uudelleenäänitys tuntuu bändin mielestä luontevalta, koska nykypäivän musiikkitekniikalla levyn äänimaailmasta voidaan saada paljon parempi. Manowarin päätökseen äänittää Battle Hymns uudelleen vaikutti myös vuonna 2009 bändin riveihin palanneen alkuperäisrumpali Donnie Hamzikin mukana olo.

Pelkkä Battle Hymnsin uudelleenäänitys ei kuitenkaan riitä Manowarin maailman kovimmille standardeille, vaan bändi on myös päättänyt julkaista aivan uudenlaisen DVD:n, jollaista Manowarin kataloogista ei ole aiemmin löytynyt. DVD kantaa nimeä Blood of the Kings – Chapter One ja se kertoo Manowarin ensiaskeleen lukuisten vuosien jälkeen. DVD:llä nähdään ennennäkemätöntä kuvamateriaalia ja Manowar työskentelemässä studiossa. Blood of the Kings – Chapter One on Manowarin historian ensimmäinen osa.

Joey myös ilmoitti haastattelussa, että Kolumbian Bogotasta alkavalla Battle Hymns -kiertueella bändi soittaa esikoisalbuminsa kokonaisuudessaan.

Virallista tiedotetta ei ole julkaistu Manowarin taholta haastattelussa ilmenneiden asioiden tiimoilta.

Haastattelu löytyy espanjaksi The Metal Circuksen nettisvuilta ja siinä paneudutaan tässä uutisessa mainittujen seikkojen lisäksi myös mm. Manowarin esiintymiseen Espanjassa.

Kyllä nyt faneja hemmotellaan. Keskustelu jatkukoon foorumin puolella!

The Metal Circus (suora linkki ei toimi)
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymnsin uudelleenäänityksestä keskustelua