Video Battle Hymnsin uudelleenäänityksistä

Joey DeMaio ilmoitti syyskuun toisena viikonloppuna espanjalaisessa haastattelussa, että Manowar aikoo äänittää esikoisalbumi Battle Hymnsin uudelleen ja julkaista sen yhdessä Manowarin ensimmäisen historia DVD:n kanssa. Virallista tiedotetta ei kuitenkaan vielä kuukautta myöhemminkään ole Manowarin taholta saatu, mutta keskiviikkona 6. lokakuuta Joey itse vahvisti asian seuraavalla viestillä Facebook-yhteisöpalvelussa:

Manowar Battle Hymns

Nyt Manowar on julkaissut videon, jossa itse mestari DeMaio soittaa Dark Avenger -kappaleen bassoraitoja nauhalle. Katso video alta:

Kommentoi videota ja osallistu keskusteluun Manowar Finlandin foorumilla Battle Hymnsin uudelleenäänitykselle pyhitetyssä viestiketjussa.

Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymnsin uudelleenäänityksestä keskustelua