Battle Hymns -kiertue alkaa marraskuussa!

Manowar Battle Hymns

Manowar on juuri julkaissut uuden videon YouTube-tililleen, joka käsittelee Manowarin ensiesiintymistä Kolumbian Bogotassa. Manowarin viiden keikan mittainen kiertue Etelä-Amerikassa toukokuussa 2010 nostatti paljon keskustelua, koska Manowar soitti yli 12 vuoden keikkatauon jälkeen ainoastaan uutta materiaalia. Toukokuun tapahtumista voi lukea tarkemmin täältä.

Pian toukokuun keikkojen jälkeen Manowar vahvisti paluunsa Etelä-Amerikkaan, vielä tuolloin tuntemattomalle marraskuun päivälle. Keikka oli tarkoitus järjestää Kolumbiassa, jossa Manowar ei ole soittanut koskaan aiemmin.

Nyt keikkapäivä ja paikka on selvinnyt, ja keikan mainosvideo on linjoilla.

Videolta käy ilmi, että Manowar soittaa Kolumbian keikkansa 26. päivä marraskuuta 2010. Joey DeMaio ilmoittaa omin sanoin videolla, että Manowar tuo Kolumbiaan täyden show’n, täyden voiman, ja että keikka tulee olemaan voiman ja teräksen spektaakkeli. Keikka myös aloittaa Manowarin Battle Hymns -kiertueen.

Battle Hymns -kiertueesta ei ole aiemmin mainittu millään virallisella Manowar-kanavalla, joten videon lopussa tuleva paljastus on vähintäänkin yllättävä ja karvat pystyyn nostattava. Videon lisäksi kiertueesta ei ole vielä tullut muuta mainintaa esimerkiksi Manowarin virallisilla Internet-sivuilla, eikä siksi tiedossa ole nimen lisäksi muuta.

Kiertue on nimetty Manowarin esikoisalbumin mukaisesti, joten olisi hyvinkin järkeenkäypää, että albumilta soitettaisiin todella monta kappaletta, ellei jopa koko mestariteosta. Teemasta voitaneen myös päätellä, että Donnie Hamzik jatkaa Manowarin rumpupallilla.

Toivottavasti Battle Hymns -kiertueesta saadaan lisätietoja pian ja se myös rantautuu Suomeen. Spekulointi voidaan aloittaa Manowar Finlandin foorumilla, kiertueelle pyhitetyssäviestiketjussa.

Alla MANOWAR IN COLOMBIA -mainosvideo, jossa Joey DeMaio kertoo uutiset henkilökohtaisesti. Taustalla pyörivä kuvamateriaali on Manowarin keikalta Tsekin Masters of Rock -festivaalilta viime kesältä.

Manowar.com, ”Heroes Have Risen in Colombia!”
Manowar Finland – Foorumi – Manowar kohtasi kritiikkiä Etelä-Amerikassa
Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymns -kiertue (2010/2011?)