Ken Kellyn Manowar-taideteoksista jäljennökset myyntiin

Manowar Ken Kelly

Manowar on aina tunnettu bändinä, joka yrittää parhain mahdollisin keinoin kohdella fanejaan ja tarjota heille parasta, mitä maailmasta löytyy.

Nyt Manowar on ottanut taas yhden harppauksen eteenpäin matkallaan kohti kunniaa. Manowar ja Magic Circle Music ovat alkaneet myydä äärimmäisellä laadulla ja tarkkuudella valmistettuja jäljennöksiä Manowarille alunperin taitelija Ken Kellyn tekemistä taideteoksista, joita on käytetty jo lukuisten vuosien ajan paidoissa, levyjen kansissa, julisteissa ja kaikissa Manowar-tuotteissa.

Alkuperäisistä kuvista tehdyt jäljennökset valmistetaan Giclée-tekniikalla, jossa ensin tarvitaan digitaalinen kuvanlähde. Ken Kellyn vuosien varrella valmistamat taideteokset kuvataan ensin tarkoin menetelmin ja äärimmäisellä varovaisuudella, jonka jälkeen ne tulostetaan Giclée-tekniikan mukaisesti mustesuihkutulostimilla, jotka tuottavat todella tarkkoja ja värien puolesta eläviä kuvia. Jäljennösten valmistustekniikasta päättivät Manowar ja Ken Kelly yhdessä parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi.

Taideteokset myydään 22×28 tuuman kokoisina kangastaitoksina, jotka eivät sisällä kehyksiä. Taideteoksien hinta ilman postikuluja on 375 dollaria eli noin 290 euroa. Tauluja myydään myös suurempikokoisina fanien toiveiden mukaisesti.

Manowarin videotiimi on lisännyt YouTube-videopalveluun dokumenttivideon, jossa Joey DeMaio, Ken Kelly ja valokuvaaja esittelevät jäljennöksiä ja niiden valmistusta.

Katso vaikuttava ja laadukas viiden minuutin mittainen dokumentti alta:

The Kingdom of Steel -nettikauppa, ”Giclée prints”