Manowar Finland täytti kolme vuotta – kilpailu käyntiin!

Suomen kovin Manowar-fanisivusto Manowar Finland on juuri täyttänyt kolme vuotta. Manowarfinland.com-osoite rekisteröitiin heinäkuun 24. päivänä Sodan jumalten kesänä 2007, jonka jälkeen taival alkoi.

Kolmen vuoden aikana sivusto on kasvanut vähitellen ja saanut lisää sisältöä siipiensä alle. Foorumilla toiminta on vilkastunut kaiken aikaa ja tähän päivään mennessä sen puolella onkin jo yli 250 rekisteröitynyttä käyttäjää ja likipitäen yhdeksäntuhatta kirjoitettua viestiä. Uutisia sivustolle on kirjoitettu satakunta.

Sivustolla on vierailtu kolmen vuoden aikana reippaasti yli satatuhatta kertaa ja ladattu yli miljoona sivua. Vilkkain kuukausi Manowar Finlandin historiassa oli – yllätys yllätys – kesäkuu 2009, jolloin Manowar soitti Provinssirockissa Seinäjoella. Toisen sijan kuukausissa vie huhtikuu 2010, jolloin foorumin puolella kuhistiin paitojen suhteen.

Manowar Finlandilla on ollut kolme mainitsemisen arvoista etappia elinkaarensa aikana, jotka ovat:

  1. Ensimmäiset paidat kesällä 2008
  2. Hell On Earth V -DVD:n julkkaribileet marraskuussa 2009
  3. Toiset paidat keväällä 2010

Jatkoa on jo suunnitteilla muutamankin asian suhteen, mutta vaiettakoon niistä vielä tässä vaiheessa.

Kolmivuotisjuhlien kunniaksi Manowar Finlandin ensimmäinen, kaikille avoin ja hyvillä palkinnoilla varusteltu kilpailu on käynnistynyt alla olevassa osoitteessa.

Vielä loppuun haluan esittää nöyrimmät kiitokseni kuluneista vuosista, uutisista, foorumiviesteistä, yhteisöstä ja kaikesta mahdollisesta kaikille, jotka ovat jollain tavalla kantaneet kortensa Manowar Finlandin kekoon – joko seuraamalla uutisia, kirjoittelemalla foorumille tai muuten vain diggailemalla maailman kovinta bändiä.

HAIL AND KILL!
FUCK THE WORLD!!

Cheers,
Pietari Heino

Ps. Muistatko vielä miltä Manowar Finland näytti lokakuussa 2007? Tarkiasta asia alla olevasta linkistä.

Manowar Finland – Sivusto lokakuussa 2007
Manowar Finland – Kilpailu 2010