Metal Warriors jytäsi toistamiseen

Suomalainen Manowar-coverbändi Metal Warriors soitti lauantaina 7. elokuuta vain muutaman kuukauden mittaisen historiansa toisen keikan. Keikkapaikkana toimi Helsingin Kampissa sijaitseva Dante’s Highlight.

Metal Warriorsin riveissä vaikuttavat Jarkko Ahola, Jari Kuokkanen, Jussi Ojanen ja Antti Hakulinen.

Metal Warriors soitti hyvin pitkälti samanlaisen settilistan kuin ensimmäisellä keikallaan Sauna Open Air -festivaalin jatkoklubilla kesäkuun ensimmäisellä puoliskolla. Eroa ensimmäiseen keikkaan oli kuitenkin paljon, koska Dante’sissa vahvistimet ja kaiutinkaapit eivät hajonneet bändit voimasta, vaan keikka sujui ongelmitta alettuaan, yhtäjaksoisesti loppuun asti. Bändi tuntui myös hieman petranneen ja soitti ehkä rahtusen verran paremmin yhteen toistensa kanssa. Huhun mukaan ensimmäisen keikan soittoteknilliset ongelmat johtuivat siitä, ettei bändi ollut saanut itse tehdä sound checkiä.

Hauskana huomiona on mainittava, että päivää aiemmin Iron Maidenin tribuuttibändin The Coverslavesin keikalla oli vain muutama kymmenen metallipää paikalla, kun puolestaan MANOWAR-ilosanomaa oli todistamassa pitkälle toista sataa heavy metal -soturia nyrkkejään puiden.

Dante’sin settilista näytti jokseenkin seuraavanlaiselta:

Gloves of Metal
Kings of Metal
All Men Play On 10
Thor (The Powerhead)
Blood of My Enemies
Fighting the World
Master of the Wind
Carry On
Return of the Warlord
Warriors of the World United
Hail And Kill
The Crown And the Ring
Black Wind, Fire And Steel
Battle Hymns

Alla kaksi videota Metal Warriorsin keikalta, kuvattuna hieman horjuvalla kädellä sattuneesta syystä, mutta vähintäänkin sopivalta katseluetäisyydeltä lavalle.

Gloves of Metal

Blood of My Enemies