Uusia Manowar-oheistuotteita saatavilla

Manowar

Manowar yrittää kaiken aikaa kuunnella fanejaan parhain mahdollisin keinoin, ja Magic Circle Musicin The Kingdom of Steel -nimeä kantava nettikauppa yrittääkin pysyä parhaansa mukaan ajan hermolla. Kaupassa halutaan tietää minkälaisia Manowar-oheistuotteita fanit haluavat, ja heille voikin esittää toiveita joko sähköpostilla tai virallisella House of Death -foorumilla nettikaupalle pyhitetyssä viestiketjussa.

Nyt nettikauppaan on ilmestynyt uusia tuotteita. Löytyy ihan perinteistä kahvimukia, matkamiehen termosmukia, joulukuusen palloja, erilaisia, hienoja brodeerattuja merkkejä liiveihin tai muihin vaatekappaleisiin kiinnitettäviksi, Manowar-pullonavaajia, avainnauhoja ja jopa oluttölkin pitelijöitä.

Hinnat eivät ole The Kingdom of Steelissä kovinkaan korkeat, mutta ikävän tilanteesta tekee varsin suolaiset postikulut Suomeen, kauppa kun sijaitsee Yhdysvalloissa. Tilasi kaupasta sitten mitä tahansa aina pullonavaajan ja takin väliltä, postikulut ovat aina 20 dollaria. Toisaalta tuotteet saapuvatkin noin neljän päivän sisällä FedExin kotiinkuljetuksena.

Vielä Sodan Jumalten vuonna 2007 myös Euroopassa toimi Magic Circle Musicin nettikauppa, joka kantoi nimeä MCM-MetalMall. Sittemmin kauppa katosi kuin tuhka tuuleen, ja sivuille ilmestyi vain ilmoitus, että jatkossa tilaukset tulisi tehdä Yhdysvaltojen kaupan kautta.

Alla uusi video, jossa Manowarin videoguru Neil Johnson ja bändin rumputeknikko Paul esittelevät tämän kesän kiertueelle tehtyjä uusia tuotteita.

The Kingdom of Steel -nettikauppa