Ronnie James Dion kunnianosoituslevy julkaistu

Manowar Ronnie James Dio

Heavy metallin mahdollisesti tunnetuin ja arvostetuin laulaja Ronnie James Dio kuoli syöpään toukokuussa 2010. Manowar ja Magic Circle Music kunnioittavat Dion poismenoa kokonaisella levyllä cover-kappaleita Dion tunnetuimmista veisuista.

Uusi levy kantaa nimeä Magic – A Tribute To Ronnie James Dio ja se sisältää 10 kappaletta. Levyllä Manowar soittaa yhden ehkä kaikkien aikojen arvostetuimmista heavy metal -viisuista – alunperin Black Sabbathin vuonna 1980 julkaiseman Heaven And Hell -albumin nimikkokappaleen.

Levyn kansitaiteesta vastaa todella arvostettu ja Manowarinkin kuvamaailmasta tuttu taitelija Ken Kelly. Kansikuva on uudelleenluonti Dion legendaarisen Rainbow-bändin Rising-levyn kannesta, jonka Kelly piirsi alunperin vuonna 1976.

Levyn koko kappalelista esittäjineen näyttää seuraavalta:

1) MANOWAR – Heaven And Hell
2) HOLYHELL – Holy Diver (Live In Norway)
3) METALFORCE – The Last In Line
4) MAGIC CIRCLE ALL STAR BAND – Long Live Rock ‘n’ Roll
5) AWAKEN – I Speed At Night
6) CROSSWIND – A Light In The Black
7) DEAN CASCIONE – Never More
8) FEINSTEIN – Far Beyond
9) HARLET – Straight Through The Heart
10) JACK STARR’S BURNING STARR – Catch The Rainbow

Magic – A Tribute To Ronnie James Dio on myynnissä Manowarin The Kingdom of Steel -nettikaupassa niin perinteisenä CD-levynä kuin myös MP3-musiikkitiedostoinakin rahtusta vajaan 12 dollarin hinnalla. Levy tulee myös myyntiin kesän Manowar-keikoille.

The Kingdom of Steel, ”Magic – A Tribute To Ronnie James Dio”
Manowar.com, ”Magic Circle Music Present: ”Magic – A Tribute to Ronnie James Dio””