Magic Circle Festival -puuhateltassa tapahtuu

Magic Circle Festival 2010

Manowarin ensimmäisen kerran vuonna 2007 järjestämä ja sittemmin jokavuotiseksi metallitapahtumaksi muodostunut Magic Circle Festival kolkuttaa jo ovella.

Festivaali järjestetään tänä vuonna neljännen kerran, mutta ensimmäistä kertaa Saksan rajojen ulkopuolella. Tämän vuoden MCF-tapahtuma pidetään Slovenian Metalcamp-festivaalin yhteydessä Tolminin kaupungissa. Magic Circle Festival on yksipäiväinen ja se sijoittuu sunnuntaille 11. heinäkuuta. Kahtena aiempana päivänäkin on kuitenkin toimintaa kaikille metallihirmuille, jotka festivaalia ovat lähteneet katsomaan maailman jokaisesta kolkasta.

Perjantaina ja lauantaina ennen festivaalia leirintäalueella on pystyssä jättimäinen Magic Circle Festival -puuhateltta, jossa fanit voivat kokoontua, viettää laatuaikaa toistensa seurassa ja solmia uusia ystävyyssuhteita.

MCF-puuhateltta tarjoilee paljon ohjelmaa ruoan ja juoman lisäksi. Juomapuoleen on panostettu, sillä puolen litran oluttuoppi kustantaa teltassa vain yhden euron! Teltasta löytyy Wall of Metal, jonne kuka tahansa voi jättää tervehdyksensä Manowarille, ja jos kirjallinen tervehdys ei miellytä, niin Manowarin videoryhmä on paikalla kuvaamassa materiaalia uudelle Manowar-DVD:lle, joka julkaistaan myöhemmin. Tervehdyksensä voi siis jättää myös videomuodossa, kuten lukemattomat kuolemattomat soturit ovat tehneet jo useille Manowar-DVD:ille.

Teltassa järjestetään myös heavy metal -karaoke, ilmakitarakilpailu ja Manowar-sanoituspeli. Luvassa on myös luonnollisesti strippishow, tankotansseja ja miekkailuesitys. Asgard Sagan takana oleva nero Wolfgang Hohlbein pitää kuluvan vuoden maaliskuussa ilmestyneen Thor-kirjan lukutuokion ja on myös fanien tavattivassa kysymyksiä & vastauksia -tilaisuudessa. Herra Holhbein jakaa myös nimikirjoituksia kaikille halukkaille.

Festaripäivät kruunaa jo viime kesän Magic Sirkkelistä tuttu Miss Manowar -kilpailu, jossa jokainen Manowar-neitokainen voi ottaa mittaa toistensa kauneudesta ja voittaa hienoja palkintoja. Jokaisen päivän päätteeksi alkaa heavy metal -disko, joka jatkuu aamuun asti ystävien, oluen ja heavy metallin suurimpien klassikoiden parissa.

Valitettavasti tämän vuoden Magic Circlessä ei ole tarjolla edellisiltä vuosilta tuttua Ultimate Fan Packagea.

Jokaiseen MCF-puuhateltan kilpailuun on vain rajoitettu määrä osallistumispaikkoja. Kilpailuihin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumisohjeet löytyvät Magic Circle Festivaalin virallisilta Internet-sivuilta.

Alla festivaalin uuteen uskoon muokattu mainosvideo, jota pyöritettiin alunperin alkuvuoden keikoilla Saksassa ja Hollannissa.

Magic Circle Festival