Manowar palaa Etelä-Amerikkaan 12 vuoden jälkeen!

Manowar Brazilian Soldiers of Death

Ensimmäisen kerran viime syksynä Joeyn lähettämistä Facebook- ja Twitter-päivityksistä alkunsa saanut huhumylly Manowarin paluusta Etelä-Amerikkaan on nyt vihdoin tullut päätökseensä ja huhut ovat muuttuneet todeksi. Manowar on nimittäin vahvistanut virallisilla nettisivuillaan soittavansa toukokuussa kolme keikkaa Brasiliassa, yhden keikan Chilessä ja yhden Argentiinassa.

Tulevat keikat juhlistavat Manowarin paluuta Etelä-Amerikkaan 12 vuoden tauon jälkeen. Viimeksi Manowar vieraili Brasiliassa vuoden 1998 Hell On Stage -kiertueella ja Argentiinassa vuoden 1996 Hell On Wheels -kiertueella. Chilessä Manowar ei ole koskaan aiemmin soittanut, eli keikka siellä on Ukrainan syyskuun keikan lisäksi Manowarin toinen uusi aluevaltaus Death To Infidels 2010 -maailmankiertueella.

Manowar Argentina 2010
Chilen keikkahalli, Teatro Caupolican

Keikkapaikkojen yleisökapasiteetit vaihtelevat 5 000 ja 10 000 katsojan välimaastossa, ja mm. Rio de Janeiron Citibank-hallissa on soittanut myös useita muita heavy metal -yhtyeitä, kuten mm. Judas Priest, Dream Theater, Iron Maiden ja Heaven & Hell.

Keikkapäivät ja paikat ovat seuraavat:

Friday, May 7, 2010 – São Paulo, Brazil – Credicard Hall
Saturday, May 8, 2010 – Rio de Janeiro, Brazil – Citibank Hall
Sunday, May 9, 2010 – Belo Horizonte, Brazil – Chevrolet Hall
Wednesday, May 12, 2010 – Buenos Aires, Argentina – TBC
Friday, May 14, 2010 – Santiago, Chile – Teatro Caupolican

Manowarin virallisten sivujen uutisessa muistutetaan, ettei kyseessä ole aprillipila uutisen julkistuspäivästä riippumatta. Joey myös itse kommentoi julkistusta varsin omintakeiseen tyyliinsä:

”Valmistautukaa päidenne räjähtämiseen!”

Toivottavasti tulevilla keikoilla Manowarin videoryhmä on valppaana ja paikalla kuvaamassa kaiken mahdollisen. Etelä-Amerikassahan on tunnetusti villit, hurjat ja jopa maailman intohimoisimmiksi kutsutut fanit metallimusiikin ympärillä.

Katso alta video Manowarin viime vierailulta Brasiliasta, Monsters of Rock -festivaalilta:

Manowar.com, ”MANOWAR – The Kings Of Metal – Returns To South America”