Arch Enemy kiinnitetty Magic Circlen esiintyjäkaartiin

Manowar Magic Circle Festival 2010

Vuosi 2010 on jo kääntymässä huhtikuuhun, mutta kesän Magic Circle Festivalista ei ole vieläkään julkistettu paljoakaan tietoa. Festivaalin esiintyjäkaarti on vieläkin varsin suppea, eikä juuri Magic Circlelle olenaisista faniaktiviteeteista, bänditapaamisista ja muista erikoisjutuista ole ilmoitettu mitään.

Nyt kuitenkin Magic Circle Festivalille on kiinnitetty ruotsalainen melodista death metallia soittava Arch Enemy. Asiasta ei ole vielä mainintaa virallisella MCF-sivustolla, mutta Metalcampin sivustolla on uutisoitu Arch Enemyn kiinnityksestä MCF:ään.

Magic Circle Festival IV järjestetään sunnuntaina 11. heinäkuuta 2010 Tolminin kaupungissa, Sloveniassa, paikallisen Metalcamp-festivaalin yhteydessä. Lippu Magic Circleen kustantaa 60 euroa, eikä se oikeuta Metalcamp-festivaalin seuraamiseen.

Uutisen kirjoittamiseen mennessä varmistuneet MCF-bändit ovat aakkosjärjestyksessä:

Arch Enemy
Crosswind
HolyHell
Manowar
MetalForce

Arch Enemy on perustettu vuonna 1996 ja se on saanut uunista ulos jo seitsemän studioalbumia ja kolme EP:tä. Arch Enemy tunnetaan intensiivisen vihaisista livekeikoistaan ja musiikkinsa lajityypille todella erottuvasta kokoonpanosta; Arch Enemyn laulupuolesta on nimittäin vuodesta 2001 eteenpäin vastannut naissolisti.

Katso alta vihaa ja raivoa puhkuva liveveto Nemesis-kappaleesta, Japanista vuodelta 2008:

Arch Enemyn virallinen sivusto
MySpace.com, ”Arch Enemy”
Magic Circle Festivalin virallinen sivusto
Metalcampin MCF-uutisosio