Virgin Steele ja Kamelot neljännelle MC-festarille!

Manowar Magic Circle Festival

Sloveniassa heinäkuun 11. päivä pidettävälle Magic Circle Festivalille on vahvistettu kaksi uutta bändiä, Virgin Steele ja Kamelot. Asiasta ei ole tiedotettu festivaalin virallisten sivujen kautta vielä, mutta Magic Circle Musicin riveissä työskentelevä Manoel Arruda on ilmoittanut asiasta Manowarin virallisella House of Death -foorumilla.

Virgin Steele on vuonna 1981 USA:n New Yorkissa perustettu heavy metal -bändi, jonka keulakuvana on äänestään tunnettu David DeFeis. Virgin Steele on julkaissut liki 30-vuotisen uransa aikana 11 albumia.

Kamelot on vuonna 1991 perustettu floridalainen power metal -yhtye, joka on saanut uunista ulos kunnioitettavat yhdeksän albumia.

Magic Circle Festival IV:n soittajakaarti näyttää seuraavalta tällä hetkellä:

Arch Enemy
Crosswind
HolyHell
Kamelot
MetalForce
Manowar
Virgin Steele

Festivaali osuu tismalleen samalle päivälle jalkapallon maailmankisojen aikaan, ja festivaalilla näytetäänkin kisojen loppuottelu suurelta screeniltä. Nähtäväksi jää montako aktia festivaalin täyteen kattaukseen pystytään vielä ottamaan.

Manowar Finland – Foorumi – Magic Circle Festival 2010 @ Metalcamp
Virgin Steele -kotisivut
MySpace.com, ”Virgin Steele”
Kamelot-kotisivut
MySpace.com, ”Kamelot”