Ukraina ei luovuttanut – Manowar soittaa sittenkin!

Manowar Global East Festival

Manowar vahvisti jo aikaisin syksyllä 2009 ensiesiintymisensä Ukrainassa. Metallin kuninkaiden oli tarkoitus esiintyä syyskuun 2010 alussa järjestettävän Global East Rock Festival -tapahtuman pääesiintyjänä. Maaliskuun alussa keikka kuitenkin peruttiin vedoten järjestäjän ongelmiin sopimuksen täyttämisessä.

Nyt kuitenkin Ukrainan todellisen metallin puolustajat voivat haudata Global Eastin johtajia varten esille otetut sotakirveet ja polttaa suruviittansa, sillä Manowar on nyt vahvistettu toistamiseen festivaalin pääesiintyjäksi!

Manowarin virallisen sivuston uutinen on varsin vähäsanainen, mutta virallisella House of Death -foorumilla Joeyn bassoteknikkona ja Magic Circle Musicin riveissä työskentelevä Manoel Arruda on ilmoittanut, että festivaalin järjestäjien kanssa kohdatut ongelmat ovat nyt saatu selvitettyä.

Vuoden 2010 Global East Rock Festival järjestetään 3. ja 4. syyskuuta aivan Ukrainan pääkaupungin Kiovan lähituntumassa. Kaksipäiväisen festivaalin lippu maksaa hieman yli 30 euroa.

Festivaalin muut, uutisen kirjoittamiseen mennessä varmistuneet bändit ovat:

Eluveitie
Oomph!
Preternatural
Sabaton
Rotting Christ
The Gathering

Manowar.com, ”MANOWAR invades the Ukraine!”
Manowar Finland – Ukrainen ensiesiintyminen peruttu
MySpace.com, ”Global East Rock Festival 2010”