Turkissa jyrisee kesäkuussa

Eilen kohahti Bulgariassa, kun soturijoukot karjaisivat tannerta tärisyttävän sotahuudon Manowarin Sonisphere-kiinnityksen tiimoilta. Nyt myös turkkilaiset teräksen puolustajat ovat saaneet jotain odotettavaa kesäksi, Manowar on nimittäin kiinnitetty myös Turkin Sonisphere-festivaalille, joka pidetään 25.-27. kesäkuuta 2010 Turkin pääkaupungissa Istanbulissa.

Manowar Turkey Sonisphere
BJK İnönü Stadium

Kolmipäiväisen megafestarin muuhun soittajakaartiin kuuluvat mm. Metallica, Rammstein, Slayer ja Megadeth. Turkin Sonisphere järjestetään BJK İnönü Stadiumilla, joka vetää sisäänsä reippaan 30 000 katsojaa kerrallaan.

Huhujen mukaan Manowar olisi kiinnitetty myös Romanian Sonisphereen.

Manowar soitti viimeksi Turkissa vuonna 2005. Keikka kuvattiin ja ukkosen ja salamoinnin aikaan soitettu Hail And Kill päätyi viime marraskuussa julkaistulle Hell On Earth V -DVD:lle. Katso järisyttävä liveveto alta:

Sonisphere Istanbul
YouTube.com, ”Manowar – Hail and Kill @ TURKEY (Hell on Earth V)”