Bukarestin taistelutanner järisee taas ensi kesänä

Manowar Romania 2009
Manowar Romaniassa 2009

Manowar palaa Romanian pääkaupunkiin Bukarestiin kesäkuussa 2010. Eurooppaa ympäri ämpäri kiertävä Sonisphere-jättifestivaali rantautuu Bukarestiin 25.-27. kesäkuuta. Manowar soittaa festivaalin ensimmäisenä päivänä, perjantaina, ja tämän hetkisten tietojen mukaan on päivän pääesiintyjä.

Festivaalin toisen ja kolmannen päivän paraatipaikoilla soittavat Rammstein ja Metallica. Muita festivaalilla soittavia tunnettuja bändejä ovat mm. Slayer, Anthrax, Heaven & Hell ja Alice In Chains. Manowarin soittopäivälle perjantaille ei tällä hetkellä ole varmistettu muita esiintyjiä kuin 2000-luvun alussa perustettu tanskalainen raskaamman musiikin eri alalajeja yhdistelevä Volbeat.

Manowar soitti vuoden 2009 kesän Death To Infidels -kiertueellaan ensimmäisen keikkansa Romaniassa. Keikka oli monipäiväisen B’estfest-festivaalin loppuhuipennus ”Aftershock”, jonka Manowarin videoryhmä taltioi perinteiden mukaisesti. Keikalta julkaistiin tulta ja tappuraa pärskivä Loki God of Fire vuoden 2009 lopulla ilmestyneellä Hell On Earth V -DVD:llä.

Katso alta Loki God of Fire Romaniasta viime vuodelta:

Sonisphere Romania