Suomen kuolemattomat soturit edustettuina

Todelliset metalliveljet juhlivat ympäri maailman Manowarin uusimman DVD:n julkaisua fanien järjestämissä julkkaribileissä viime marras-joulukuussa. Hell On Earth V -DVD julkaistiin virallisesti perjantaina 27. marraskuuta 2009. Myös Suomessa metallisoturiyhteisö kokoontui juhlistamaan DVD-sarjan viidettä, tulikivenkatkuista osaa. Julkkaribileet pidettiin pääkaupunkimme Helsingin Heavy Corner -baarissa.

Nyt, muutamaa kuukautta myöhemmin, Manowarin leiristä ollaan oltu yhteydessä julkkaribileiden järjestäjiin. Joeyn bassoteknikko ja Magic Circle Musicin riveissä työskentelevä Manoel Arruda otti minuunkin yhteyttä ja pyysi valitsemaan kaksi kuvaa, jotka parhaiten kuvaisivat Hell On Earth V -julkkaribileiden tunnelmaa.

Viime yönä Manowarin virallisille sivuille ilmestyneessä kiitosviestissä on esillä kaksi kuvaa yhteensä kahdeksasta eri tilaisuudesta.

Alla kaksi kuvaa, ensimmäinen Unkarin Budapestista ja toinen Brasilian Sao Paolosta:

Manowar Hell On Earth V

Manowar Hell On Earth V

Alla vielä pätkä King of Kings -kappaleesta Hell On Earth V -DVD:ltä. Kyseinen live-esitys on kappaleen ensimmäinen ja se on nauhoitettu Tsekin Masters of Rock -festivaalilla vuonna 2005.

Ja jos et vielä ole nähnyt Suomen julkkaribileistä koostettua videota, tsekkaa se alla olevasta linkistä.

Manowar.com, ”True Manowarriors celebrate HELL ON EARTH V release!”
YouTube.com, ”Manowar – King Of Kings Segment”
YouTube.com, ”Manowar: Hell On Earth V release party @ Finland”