Maailmankiertue?

Manowar-leirissä on kuhissut viime aikoina. Ensin ilmoitus Hell On Earth V -DVD:stä ja heti perään sunnuntaina 06. syyskuuta varsin mielenkiintoinen viesti itseltään herra DeMaiolta virallisten Facebook- ja Twitter-profiilien kautta, jossa hän ilmoittaa valmistelevansa maailman kiertueen julkistusta.

Virallista tiedotusta asiasta ei ole vielä tullut, mutta hetki sitten Joey lähetti toisen viestin samoja viestintäkanavia käyttäen, jossa hän ilmoittaa olevansa Saksassa työskentelemässä keikkojen ja festivaalien parissa.

Myös tulevalta DVD:ltä on ilmoitettu ennakko julkaistavaksi mahdollisimman pian.

Miten tässä enää housuissaan pysyy?

Tsekkaa pahimpaan Manowar-kuumotukseen todellinen live-veto Kings of Metal -kappaleesta kaksi kuukautta sitten pidetyltä Magic Circle Festivaalilta, Saksan Loreleysta. Miten se kappale menikään, Eric?

Virallista tiedotusta odottaessa voi keskusteluun liittyä Manowar Finlandin foorumin puolella ”Maailmankiertue” -viestiketjussa, ja uusimpia päivityksiä koskien Manowaria voi seurata virallisten Facebook- ja Twitter-profiilien kautta. Tsekkaa myös Manowar Finlandin Facebook-ryhmä ja liity!

Facebook.com, ”Manowar”
Twitter.com, ”Manowar Official”
Facebook.com, ”Manowar Finland”
Manowar Finland -foorumi, ”Maailmankiertue”