Manowar-harrikka myynnissä nettihuutokaupassa

Manowar-moottoripyörä eBay

Todellakin! Joku ilmeisesti ei niin onnellinen Karl Loganin kustomoidun Manowar-harrikan omistaja on laittanut sen myyntiin maailman suurimpaan nettihuutokauppaan eBayhin.

Pyörän kunnoksi ilmoitetaan hyvä, vaikkakaan se ei toimi. Myyjä ei osaa sanoa onko sen patteri loppu, vai onko kyseessä joku muu vika. Harrikkaa myydään siis pääasiassa keräilytavarana.

Myyjä ilmoittaa saaneensa harrikan vuoden 2008 Magic Circle Festival -musiikkitapahtumasta, jossa Manowar jakoi omat pyöränsä neljälle onnekkaalle. Voittajat valittiin tapahtuman sisäänpääsylippuihin merkittyjen numeroiden perusteella.

Huutokauppa alkoi tiistaina 8. syyskuuta yhden euron aloitushinnalla ja se on kerännyt uutisen kirjoitushetkeen mennessä kaksitoista tarjousta yhteensä kahdeksalta eri huutajalta. Korkein tarjous on tällä hetkellä 3810 euroa. Huutokaupan hintavaraus ei kuitenkaan ole ylittynyt, ja huutoaikaa on jäljellä miltei seitsemän päivää, joten harrikan lopullista myyntihintaa voi tuskin vielä päätellä.

Se, onko huutokaupassa kyseessä moraalittomuuden huipentuma ja petos metallin kuninkaita kohtaan, jääköön jokaisen oman harkinnan varaan.

Alla lyhyt video kahdesta voittajasta pyöriensä kanssa, josta pyörien kuvia vertaamalla selviää, että videon etualalla näkyvä nuoruokainen on pyörän myyjä:

Tsekkaa linkin takaa myös todellinen harrikkapläjäys Manowarin Return of the Warlord -musiikkivideon muodossa!

eBay.de, ”Custom Chopper von Karl Logan -MANOWAR- aus Gewinn”
Kuvakaappaus huutokauppasivusta
YouTube.com, ”Manowar – Return Of The Warlord”