Hell On Earth V saapuu marraskuussa!

Kauan odotettu Hell On Earth -sarjan viides osa on saanut virallisen julkaisupäivän, joka on 27.11.2009! Virallisessa tiedotteessa paketin kerrotaan pitävän sisällään materiaalia viime kiertueilta, mukaan lukien Saksan, Norjan, Espanjan, Suomen, Venäjän, Romanian, Turkin, USA:n ja Kanadan. Gloves of Metallin, The Crown And The Ringin, Hand of Doomin, Hymn of the Immortal Warriorin, Fatherin, God or Manin ja monen muun mestariteoksen liveversiot ovat mukana DVD:llä. Manowarin videomateriaalista vastaava Neil ”Teräksinen ohjaaja” Johnson kommentoi sarjan viidettä osaa seuraavasti: ”Hell On Earth V kattaa mahtavan Demons, Dragons & Warriors kiertueen kokonaan, mukaan lukien viikinkishown ja kaiken hulluuden, joka tapahtuu Manowar-shown kulissien takana. Olen tehnyt parhaani näyttääkseni uudet ja klassiset kappaleet, joita ei ole koskaan ennen kuvattu videolle; mukaan lukien paljon pyydetyn Mountainsin ja kappaleita uudelta Thunder In the Sky -EP:ltä. Hell On Earth V tulee olemaan askel sarjan neljättä osaa korkeammalle, niin laadussa kuin spektaakkelimaisuudessakin.” DVD:n ilmoitetaan tulevan ennakkomyyntiin yksinoikeudella Manowarin The Kingdom of Steel -nettikaupan kautta. Lisätietoja ja tilausyksityiskohdat ovat tulossa pian! Katso alta mahtava veto Mountainsista vuodelta 2007, Tsekin Zlinistä: Manowar.com, ”Hell On Earth V to be released on November 27, 2009” The Kingdom of Steel -nettikauppa