Karl Loganilta oppitunti – Internetin välityksellä

”Karl Logan on kiertänyt ympäri maailmaa ja soittanut suurimmille rock- ja metalliyleisöille ja nyt hän opettaa sinulle henkilökohtaisesti kaiken, jonka haluat tietää yksityisessä, Internetin välityksellä käytävässä 30 minuutin oppitunnissa. Sinun on mahdollista nostaa kitaransoittosi uusiin korkeuksiin ja nähdä soittotaitosi kehittyvän välittömästi Karl Loganin henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen avulla”, ilmoitetaan juuri Manowarin viralliseen The Kingdom of Steel -nettikauppaan myyntiin ilmestyneessä palvelussa.

Kitaratuntien ilmoitetaan kattavan kaiken aina teoriasta skaalojen ja sointurakentamisen kautta Karlin omaan salaiseen ”burning lead guitar” -tekniikkaan.

Seuraavat asiat ovat pakollisia oppitunteja varten:

  • nopea Internet-yhteys
  • nettikamera
  • mikrofoni ja kuulokkeet
  • Skype (www.skype.fi)
  • kitara ja vahvistin

Jostain kummallisesta syystä myyntisivulla ei lue palvelun hintaa, vaan se tulee esille vasta ”Osta nyt” -nappulan takaa, joka ohjaa käyttäjän PayPal-verkkomaksupalvelun sivulle, josta maksusuorituksen voi tehdä käyttäen yleisimpiä luottokortteja*. Yksittäisen kitaraoppitunnin hinnaksi ilmenee 99 USA:n dollaria.

Alla Karlin vajaan puolen minuutin mittainen promovideo:

Tsekkaa tarkemmat tiedot nettikaupasta alta löytyvän linkin takaa ja varaa oppituntisi!

The Kingdom of Steel, ”Karl Logan Online Guitar Lessons”
YouTube.com, ”Karl Logan Guitar Lessons Online”
Manowar.com, ”Karl Logan Online Guitar Lessons”