Thunder In the Sky Deluxe Edition

Death To Infidels 2009 -kiertueen ensimmäisen keikan yhteydessä Seinäjoen Provinssirockissa julkaistu uusi Manowar-EP on nyt saapunut kauppoihin myyntiin.

Thunder In the Sky (TITS!) -EP:stä on liikkeellä kolme pakkaukseltaan erilaista versiota: Provinssirockissa myyntiin tullut perinteinen jewelcase, Hellfestissä Ranskassa esiintynyt pahvipaketti ja Magic Circle Festival III:ssa julkaistu Deluxe Edition.

Kappalemateriaaliltaan kaikki EP:n versiot vastaavat toisiaan. Ensimmäisen levyn biisilista on seuraava:

  1. Thunder In The Sky
  2. Let The Gods Decide
  3. Father
  4. Die With Honor
  5. The Crown And The Ring (Metal Version)
  6. God Or Man,

ja toinen levyke pitää sisällään Father-kappaleen esitettynä 15 eri kielellä (bulgaria, kroatia, suomi, ranska, saksa, kreikka, unkari, italia, japani, norja, puola, portugali, romania, espanja ja turkki).

Kaksi ns. normiversiota EP:stä sisältävät myös kaikkien kappaleiden sanoitukset, jotka ovat luettavissa tietokoneella. Kansivihkoja ei kahdessa ensin mainitussa versiossa ole mukana.

Deluxe Edition TITS-EP:stä taas on astetta järeämpi paketti. Se on valmistettu vahvasta pahvista ja avautuu kolmikerroksisesta taitoksestaan yhdeksi pitkäksi liuskaksi, jonka oikeassa päässä ovat molemmat levyt ja vasemmalla puolella kansivihko kiinnitettynä itse pahvikoteloon.

50-sivuisen kansivihkon ensimmäinen puolikas pitää sisällään itsensä Asgard-mestarin Wolfgangin kirjoittamat parisivuiset pohjustustarinat jokaiselle kappaleelle, joilla ne liitetään Asgard Sagaan. Tarinat on kirjoitettu englanniksi ja saksaksi. Keskiaukeamalla taasen koreilee Asgardin kartta, ja loppupuoliskoa pitävät hallussaan jokaisen kappaleen sanoitukset.

Mielenkiintoisena asiana voisi pitää sitä seikkaa, että myös The Crown And The Ring -kappale on liitetty Asgardiin oman tarinanpätkänsä kautta. Toisaalta MCFIII-tapahtumassa järjestetyssä tarinoiden lukutilaisuudessa Wolfgang kertoi laatineensa tarinat juuri EP:tä varten; nähtäväksi siis jää tulevatko ne esiintymään EP-muodossaan ensi kevääksi kaavaillussa Asgard Saga -kirjasarjan ensimmäisessä osassa.

Thunder In The Sky Deluxe Edition -EP:tä voi tällä hetkellä ostaa kaupoista Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa. Nettikaupoista mm. Amazon ja CDON listaavat paketin myyntiin alle kahdellakymmenellä eurolla (tosin kummankaan kaupan sivuilla ei jostain syystä mainita mitään Deluxe Editioniin viittaavaa).

Alla kuvakatsaus Deluxe Edition -pakettiin (klikkaa kuvaa nähdäksesi isompi):

Manowar Thunder In The Sky Deluxe Edition Manowar Thunder In The Sky Deluxe Edition
Manowar Thunder In The Sky Deluxe Edition Manowar Thunder In The Sky Deluxe Edition

Manowar.com, ” Deluxe Edition Of EP ”Thunder In The Sky” Goes On Sale!”
Amazon.de, ”Thunder In The Sky [Doppel-CD]”
CDON.com, ”Thunder In The Sky 2cd (Album)”