Päivityksiä sivustolla

Kesän kääntyessä loppua kohden ja viimeisten lomapäivien ollessa käsillä sain vihdoin ja viimein aikaiseksi hieman päivitellä sivustoa.

Raportit-osio menetti koskemattomuutensa kahden todellisen metallin puolustajan taistelutunnelmien rantauduttua: Timo Gustafssonin Matka kunniaan (Hellfest, Ranska) ja Kalle Hanhisuon Taistelukentällä kuninkaiden kanssa (Provinssirock, Suomi) ovat nyt luettavissa.

Myös Kuvat-osiossa sattui ja tapahtui, kun koko kategorialuokittelu tuutattiin vähintään 130 desibelin voimalla vääräuskoisten laitumille, ja tilalle otettiin käyttöön kaiken kattava yksittäinen sivu. Täydennystä tuli myös roppa kaupalla: tatuointeja, fanitapaamisia ja yksi nimmarikin siellä kuikuilee.

Lähiaikoina on myös tarkoitus kerätä jonkinlainen Asgard Saga -tietopaketti, stay tuned!

Manowarfinland.com, Raportit
Manowarfinland.com, Kuvat