Manowar kiittää fanejaan

Vajaa tunti sitten Manowarin videomateriaalista vastaava Neil Johnson lisäsi YouTubeen videon nimellä ”Manowar Tour Thank-you 2009”. Vajaan kahden minuutin HD-laatuisessa pätkässä ensin Karl Logan kiittää kaikkia faneja, jotka olivat paikalla Magic Circle Festivalilla ja tekivät sen mahdolliseksi ja kertoo koko bändin nauttineen VFIP-lipun ostaneiden tapaamisesta ja toivoo heitä ensi vuodeksi enemmän. Karlin sanoja seuraa videokatsaus jokaiseen keikkaan Warriors of the World Unitedin soidessa taustalla. Lopussa Karl muistuttaa kaikkia tsekkaamaan The Kingdom of Steel -nettikaupan uudet tuotteet ja ilmoittaa Manowarin olevan kiertueella ensi vuonna.

Katso video alta tai siirry YouTubeen vieläkin isomman kuvan ääreen:

Tsekkaa myös Neilin aiemmin päivällä lisäämä I Believe -musiikkivideo, joka sekin pyörii HD-laadulla.

YouTube.com, ”Manowar Tour Thank-you 2009”
YouTube.com, ”Manowar – I Belive – Official”
The Kingdom of Steel -nettikauppa